Sett en klesklype på dette punktet i 5 minutter – og du vil bli overrasket over hva det gjør med kroppen.


Det kan være vanskelig å vite hva man skal gjøre når kroppen ikke føles riktig, og man ikke vet hva som feiler en. Selv om man alltid bør oppsøke legen om man mistenker at noe er galt, er det også mange som sverger til akupunktur.

«Hvert øre inneholder et komplett kart over kroppen, er fult av nerver og flere punkter som sender signaler til det sentrale nervesystemet», sier den sertifiserte soneterapeuten Helen Chi Lui.

Det finnes totalt 6 ulike punkter på øret, som sies å ha sammenheng med smerte og ømhet til visse deler av kroppen. Plasser en klesklype på området på øret som hører til området du har vondt. Jeg vet ikke om det virker, men det koster ingenting å prøve!

Myhealthytips.co


1. Nakke og skuldre
Den øverste delen av øret ditt kan ha effekt på skulder og rygg. Å legge trykk på dette punktet daglig, kan fjerne oppsamlet stress og spenning i disse områdene.

2. Indre organer
Denne delen av ørete, øverst på øret, hører til de indre organene. Om du føler et indre ubehag, kan du prøve å plassere en klesklype på dette punktet. Om du har ordentlig vondt og smertene ikke gir seg, må du selvfølgelig oppsøke lege.

3. Ledd
Rett over midt på øret, er punktet som henger sammen med leddene dine. Å legge trykk på dette stedet kan fjerne smerte og stivhet i ledd, som for eksempel etter en lang dag på kontoret.

4. Bihuler og hals
Om du er tett eller har vondt i bihulene eller halsen, er det punkt nummer fire du bør fokusere på. Kanskje du sliter med å få sove på grunn av en tett nese – prøv å masser dette punktet, eller bruk en klype i noen minutter.

5. Fordøyelse
Punktet reett over øreflippen er forbundet med fordøyelsen din. Å feste en klesklype her, eller massere punktet, kan hjelpe deg med å bli kvitt fordøyelsesproblemer eller vondt i magen.

6. Hode og hjerte
Lengst ned på øreflippen, er et punkt som skal være knyttet til hodet og hjertet ditt. Å legge press på dette punktet kan fjerne hodepine.

Forskere er delt i sin oppfatning om akupunktur fungerer, og hvordan det fungerer. Noen studier viser at det kan ha effekter, mens andre påpeker at det er svært vanskelig å måle hva som er tilfeldig og ikke. Men, det koster ingenting å prøve litt massasje hjemme!

Om du synes en klesklype blir for smertefult, kan du prøve massasjen som blir demonstrert i videoen under. Fortell oss i kommentarfeltet om du har prøvd akupunktur, og om det fungerer for deg!DEL gjerne disse tipsene videre med venner og familie på Facebook!


Kide: Myhealthytips.co


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->