Rikke bestilte en kake til sine kolleger – da de åpnet esken, ble de svært forundret over hva de så!


Nå og da er det hyggelig med litt ekstra kos på jobb, og i mange arbeidsplasser blir det gjerne litt god kake i kaffepausen ved spesielle anledninger.

Rikke Guldager Østergaard har en kunstklubb på jobben, og en dag skulle hun bestille en kake til kollegaene. Hun ville derfor at bakeren skulle dekorere kaken litt «kunsternisk», og hadde sett for seg noe alá en barnetegning med et hus med vinduer og et tre.

– Så jeg skulle bestille en kake til mine kolleger, fordi vi har en slik kunstklubb på jobb. forteller hun til Dagens.dk.

– Jeg trodde hun bare skulle bestille en vanlig kake. Ikke noe vilt og vakkert, men kanskje en kake som jeg selv kunne dekorere eller med litt moro motiv på, sier en kollega av Rikke.


Da Rikke bestilte kaken fra bakeren på Meny, ba hun om en «kunsterisk» dekorasjon. Hun poengterte at hun ikke akkurat forventet noe «Skrik»-maleri, men noe mer som en barnetegning. Men det skulle vise seg at bakeren hadde andre tanker – og så på dette som en mulighet til å vise frem sitt talent.

Bakeren tok nemlig Rikkes spøk om et «Skrik»-maleri bokstavelig. Da Rikke hentet den ferdige kreasjonen om morgenen, sperret hun opp øynene med spenning.

– Det tok lang tid før det ble tatt noe fra den. Men så smakte fantastisk også, sier Rikke.

Rikke la ut bildet på Facebook, og det tok ikke lang tid før det spredde seg i rekordfart!

Her er Rikkes Facebook-innlegg:

Imponert? DEL denne saken på Facebook!
HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->