På TV ser hun den hjemløse mannen hjelpe barn – når hun ser ansiktet hans blir hun stiv av skrekk!


33 år gamle Chris Parker ble kjent som en helt etter terrorangrepet i Manchester forrige uke. Den hjemløse mannen satt ved inngangen til konsertarenaen og tigget.

Da eksplosjonen skjedde stormet han inn, motsatt vei av alle som flyktet fra åstedet. Dette var for å hjelpe skadde barn og ungdommer. Ikke alle livene stod til å redde, noen døde også i armene hans.

– Jeg har ikke klart å slutte å gråte siden. Jeg kommer ikke over alle skrikene deres, sier han i et TV-intervju.

Foto: Norfolk Now


Jessica Parker fulgte kaoset på TV da bomben gikk av. Når Chris’ ansikt dukket opp på skjermen, ble hun lamslått. Hun kjente ham igjen: dette var sønnen hun hadde mistet kontakt med for fem år siden. Hun hadde ingen anelse om at han bodde på gaten.

– I begynnelsen var jeg helt lammet av sjokk. Men jeg visste at det måtte være sønnen min. Det var akkurat noe han ville ha gjort, fordi han har et veldig stort hjerte, sa hun.

Moren fra Norfolk klarte å finne sønnen sin i Manchester. Da hun la armene rundt ham for første gang på fem år, klarte ingen å holde tårene tilbake.

– Jeg ville komme og se om alt var i orden, sa Jessica.

– Jeg trenger deg, mamma, svarte sønnen.

– Jeg har alltid tenkt på ham. Men jeg har alltid akseptert måten han ville gjøre ting på, sier Jessica.– Men nå som denne elendigheten rammet oss, skjønte jeg at vi må være sammen. Jeg mistet ham en gang, men jeg kunne ha mistet ham for alltid.

På vegne av Chris ble det startet en innsamlingsaksjon, og det har allerede kommet inn over en halv million kroner. Med den hjelpen, samt støtte fra familien, håper han å kunne starte et nytt liv.

Se videointervjuet i videoen nedenfor.

DEL denne saken med dine venner på Facebook!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->