Når legen gav moren nyhetene ble hun sjokkert – «Jeg ble nummen inni meg»


En av de mest spennende øyeblikkene for en ny mamma er når hun finner ut kjønnet på sin nye baby. Enten hennes håp blir bekreftet eller hun blir overrasket over nyheten, kan hun begynne å drømme om fremtiden, dekorere barnerommet, og kjøpe tusenvis søte små antrekk.

Som enhver annen mor var Katie Whiddon spent og ventet på sin 18-ukers ultralyd, og hun håpet at hennes baby var en jente. Når ultralyd-teknikeren forlot rommet i all hast, tenkte hun: “Kanskje hun bare ikke kunne se kjønnet på babyen.”

Teknikeren kom tilbake inn i rommet med legen, men Whiddon var i fornektelse over at noe kunne være galt med babyen. Hun var fortsatt overbevist om at de rett og slett ikke kunne se kjønnet på babyen.


“Ting er ikke bra. Ting er virkelig ille,” sa legen og brøt nyheten.

Whiddon fikk vite at hun hadde en sønn og at hennes sønn ikke hadde bein – og bare overarmer. Hun vurderte mange muligheter som intellektuell funksjonshemming, men hun forventet aldri å høre at hennes barn aldri ville gå, sykle, eller være i stand til å holde hverandre i hendene.

Hun ville at sønnen skulle slippe å leve et liv i lidelse, så hun planlagte en abort. Etter å ha snakket med sin mor og søster om sin situasjon, endret hun dog mening, og visste hun at hun måtte beholde sin baby. Fra dette tidspunktet, visste hun at det ville bli vanskelig, spesielt å være alenemor. Heldigvis var familien hennes veldig støttende og oppmuntret henne til å flytte hjem, slik at de kunne hjelpe henne mens hun gikk på college.

Tre år senere klarer sønnen Camden seg vledig godt. En video av Camden og hans lillebror gikk viralt med 64 000 likerklikk på Facebook. I videoen, er Camden stand til å roe ned sin lillebror ved å sette en smokk i munnen. Whiddon er stolt av hvor langt sønnen har kommet og at han er i stand til å ta vare på sine to søsken.

A post shared by Katie Whiddon (@katiewhiddon) on

“Jeg vet at folk flest ser på Camden og tenker «stakkars barn». Men når han får blitt komfortabel i sine omgivelser og begynner å gjøre ting på egen hånd, samler alle alltid seg rundt for å se på!” skriver hun.

“Ikke undervurder noen bare på grunn av hvordan de ble født,” sier hun. Katie Whiddon er så takknemlig for at hun valgte å gi sin sønn livet, og nå overrasker han henne hver dag!Se videoen om det spesielle barnet og DEL denne saken med dine Facebook-venner!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->