Moren slår babyen blå med en skje – nå raser folk over domstolens straff


En kvinne fra Australia slapp unna fengsel, til tross for at hun sa seg skyldig i å slå sin 8 måneder gamle datter med en skje.

Lorien Norman, 26, sa seg skyldig i å skade datteren med vilje, en handling som kvalifiserer til maksimalt 13 år i fengsel, i følge Daily Mail. Men, straffen ble ikke engang i nærheten av det. Nå raser mennesker verden over på den milde straffen.

I oktober 2016 ringte Normal politiet og truet dem med å kaste sin 8 måneder gamle datter, Evie, ned fra en balkong. Da politiet rykket ut, fant de barnet med store blåmerker i ansiktet, hvor moren hadde slått henne med en skje. Mor og datter ble tatt med til sykehuset, som raskt kunne slå fast at babyen ahdde blitt slått minst åtte ganger i ansiktet og på kroppen.

Hodet, armene, kinnene, ørene og nakken var dekket av blåmerker.


Facebook

Dommeren Jack Costello sa følgende da han la frem dommen;

– Alle angrep på barn, spesielt når barnet er så lite og sårbart, av en av foreldrene er et grovt brudd på tillit. Men, dette er langt fra det værste eller mest seriøse av denne typen lovbrudd når det gjelder styrken involvert og lengden på lovbruddet.

– I dette tilfellet ser jeg på legens utredelse, og det finnes ingen tegn til benbrudd eller indre skader, og barnet vil leges raskt.

Moren ble dømt til 10 måneder i fengsel, om hun oppfører seg pent.

Facebook

Faren til barnet, Shane McMahon, synes dommen er forkastelig. Han er fortvilet, og er ikke alene; folk fra hele verden raser mot den milde dommen.

– Jeg er kvalm og målløs. Jeg har oppdratt Evie og søsteren alene, og nå får moren 10 måneder for det hun har gjort.– Hvor er datteren min sin rettferdighet?

Selv om bilder som dette kan være vanskelig å si, viser det også en viktig sak – at man aldri må lukke øynene for barnemishandling.

Den som slår barn bør settes bak lås og slå – del gjerne om du er enig!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->