Moren oppdager at brystmelken har blitt helt gul etter at babyen har hatt feber


De fleste mødre som har ammet barna sine, vet at melken kan endre farge.

Det kan komme av forskjellige grunner, hva du spiser, formen din og så videre.

En mor, Ashlee Chase, dokumenterte nylig den utrolige fargeforvandlingen i morsmelka hennes. Da hun sammenliknet den med melka fra noen dager tidligere, oppdaget hun hvor stor forskjellen var. Hun la ut et bilde på Facebook.

Facebook / Ashlee Chase


Det tok ikke lang tid før det fikk mye oppmerksomhet. Det fikk raskt mer enn 7400 delinger.

Ashlee skrev: «Dette er grunnen til at du ammer barna dine, selv om de er 7 måneder

gamle.»

«Det øverste bildet er melk som er tre dager gammel, da Elliot var frisk og rask. Det nederste bildet er melk fra i dag, etter at Elliot har hatt feber hele natten.»

Ashlee var bekymret for den store fargeforandringen, så hun snakket med barnelegen til Ellion, som forsikret henne om at alt var bra.Faktisk var alt mer enn bra. Grunnen til at melken endret farge så drastisk, var nemlig fordi den inneholdt ekstra mye fett og antistoffer for å få Elliot raskere frisk.

Så hvordan skjer dette? Godt spørsmål.

Når en syk baby ammer, blir mikroorganismer transportert fra munnen deres og tilbake til brystet til moren. Dette kan føre til endringer i immunsystemet hos moren.

Mange mødre opplever at brystmelken deres endrer seg når de selv er syke, men den kan altså også endre seg når babyene er syke, for å hjelpe babyen å bli raskere frisk.

Pexels / Nikolay Osmachko
Dette viser at kvinnekroppen er fenomenal! Ikke bare får barna en immunsystem-boost fra brystmelken, men de får også «gode bakterier» fra klemmer, kyss og kosing.

Mødre er best!

DEL gjerne denne artikkelen med dine venner om du ble like overrasket som meg!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->