Moren har sett seg lei av de krenkende kommentarene når hun ammer, og skriver et dikt som sprer seg i rekordfart


En mamma ved navn Whitney Huntwork var lei av alle de negative kommentarene hun fikk da hun ammet offentlig, og hun fikk til slutt nok.

Hun satte seg ned og skrev et åpent brev på alle småbarnmødres vegne. Hun hadde dog ingen anelse om at brevet skulle bli delt av tusenvis på Facebook. Kan du forstå hvorfor?

Her er hele Whitneys innlegg oversatt. Innlegget er opprinnelig skrevet på engelsk som et dikt på rim – men budskapet er det samme uansett hvilket språk det skrives på:


«Når som helst. Hvor som helst. Du kan stirre, jeg bryr meg ikke. Jeg kommer til å gi mitt sultne barn mat, her eller der – og om du ikke liker brystene mine, bryr jeg meg ikke.

En restaurant? En butikk? Det er morsmelk, såklart! Et teater? Et museum? Du er mer fokusert på å legge merke til dem enn ikke. Flaske eller bryst? Det handler bare om mat. Du synes jeg bør dekke meg til – da kan du løpe og sladre til moren din.

Du tar kanskje frem telefonen din og tar et bilde, mens du mener at det er JEG som er problemet? Vil ikke du også at alle bare bryr seg om seg selv? Det ville garantert ha løst mange problemer. Synes du jeg er ekkel? Jeg kunne sagt det samme om deg. Du tror jeg leker en lek der målet er å få oppmerksomhet, kanskje? Du tar så feil, for det eneste jeg bryr meg om er at babyen min og jeg har det bra.

Med vennlig hilsen Whitney – den djevelske ammeren og hennes djevelske sønn som lever på brystmelk.»

DEL gjerne med dine venner på Facebook!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->