En mor i England bestemte seg for å undersøke litt da hun fikk en rar følelse av datterens kjæreste. Da hun fant ut av det hele, fikk hun hakeslepp.

Da Heide og Ed Savitt giftet seg i fjor, etter seks år som kjærester, kunne de ikke ha vært lykkeligere. Men det var noe med Ed som Heidis mor ikke klarte å glemme – selv flere år etter at de hadde blitt kjærester.

Facebook

Heidi og Ed møttes i 2011 da de var studenter. Siden da har de vært uatskillelige. Men fire år ut i forholdet, da de spiste sammen med mødrene sine, oppdaget moren til Heidi noe rart.

Facebook

Underveis i middagen snakket mødrene og kjæresteparet om oppveksten sin, og de kom plutselig inn på en tur til Tyrkia da Heidi var seks år gammel. Hun hadde møtt en gutt som ble «feriekjæresten» hennes på denne turen.

I løpet av den to uker lange ferien, lekte Heidi og den nye «kjæresten» hver dag – og navnet hans var også Ed.

Moren til Heidi klarte ikke å glemme denne samtalen – og to uker senere fant hun frem noen gamle bilder fra ferieturen.

Da hun så bildene skjønte hun det med en gang – feriekjæresten Heidi hadde hatt som seksåring var mannen hun nå var sammen med!

Twitter

«Jeg skrek ut, for det var nesten for sprøtt til å være sant», sier moren. «Jeg sendte det til moren til Ed, og vips hadde vi masse bilder av de to sammen».

Nå som Heidi og Ed er gift, kan de selv ikke skjønne at det tok dem så mange år før de skjønte at de hadde møttes tidligere.

INSTAGRAM•HEIDI PARKER

«Det er sprøtt å tenke på at vi kunne ha gått livet gjennom uten å finne ut av dette», sier Heidi. «Fra øyeblikket vi begynte å date, har vi vært uatskillelige og skjønt at vi kommer til å være sammen for alltid».

Facebook

Nå som Heidi og Ed er gift, hender det at familien til de to drar på ferie sammen med dem.

For en utrolig historie! DEL den gjerne med venner og familie på Facebook!

Annonser: