Richard Newberry bor i den lille byen St. Petersburg i Florida, USA. Han driver et bilverksted, og selger også brukte biler. Han hadde i lang tid sett en kvinne som daglig gikk frem og tilbake foran bilverkstedet hans – mest sannsynlig til og fra jobb. Han kjente ikke til kvinnen.

Facebook / Richard Newberry

Richard syntes det så ut som kvinnen hadde levd et langt og slitsomt liv, og en fredag så han at hun hadde tårer i øynene. Han gikk bort til henne, og hun fortalte at hun ikke hadde noen driv for å fortsette livet sitt – alt gikk i mot henne. Richard ble knust da han hørte henne med tårer i øynene.

Facebook / Richard Newberry

Han fikk vite at kvinnen, ved navn Ernestina Nunez, jobber som vaskedame et stykke unna verkstedet. Sønnen har tidligere vært i militæret, og sliter med post-traumatisk stress, og er ikke i stand til å jobbe. Hun gikk lenge og håpte på at alt skulle bli bedre, men for et år siden tok sønnen sitt eget liv. Han hadde to barn.

Facebook / Sonia Crocco

Ernestina har ingen venner eller nære slektninger i nærheten, og hun så ingen grunn til å leve lenger. Richard sa at fra nå av skulle Ernestina komme innom verkstedet hver dag, så kunne de ta en kaffe og slå av en prat etter jobb. Men det var ikke alt; på tross av at businessen til Richard ikke går på skinner, valgte han å gi Ernestina en valgfri bil – helt gratis. Richard ville ikke se en henne måtte gå den lange strekningen til og fra jobb hver dag.

Facebook / Richard Newberry

Richard nølte ikke; «Jeg har hatt tøffe tider selv. Jeg har vært hjemløs. Jeg har sittet i fengsel. Jeg vet akkurat hvordan det er når man føler man ikke har noe å leve for.»

Her kan du se filmen av da Ernestina får bilen – DEL gjerne denne fine gesten gjort av denne fantastiske mannen videre!