Denis Saranzew jobber som sikkerhetsvakt på en fabrikk i Chelyabinsk i Russland. Flere ganger om dagen patrulerer han hele området. Men en dag fikk han seg en stor overraskelse. Han hørte barneskrik fra skogen.

YouTube / Телефакт Челябинск

Den ungen mannen fulgte etter skrikene, og kom til en grøft. Gjemt under løv og gjord, så han noen små armer. Denis nærmet seg, og fjernet løvet. Der så han en plastpose, med en liten jente i. Hun var skitten og full av insekter – men levde fortsatt.

Facebook / Zarina Anwar

Denis ringte umiddelbart politiet, og fortalte dem at han kjørte jenta til nærmeste sykehus med en gang, skriver URA.News. Små maur hadde allerede trengt seg inn i ørekanalene til jenta, som legene kunne anslå var fem dager gammel. At hun i det hele tatt var i live, var et sant mirakel!

Facebook / Zarina Anwar

Den lille jenta fikk navnet Kristina. Øynene og ørene hennes var rammet av betennelser og maur, men hun kom seg relativt raskt, og etter kort tid var hun helt frisk.

Facebook

Ikke lenge etter jenta ble funnet, klarte politiet å spore opp moren. Det var 22 år gamle Olesja Lukjanowa. Hun ble pågripet, og forklarte at hun hadde blitt voldtatt. Men etterhvert som politiet avhørte jenta, kom det frem at hun ikke fortalte hele sannheten.

Hun ville helt enkelt ikke ha ansvar for barnet sitt, og etterlot henne for å dø i skogen. Hun hadde ikke blitt voldtatt. Etterhvert fortalte hun hvem faren til jenta var. Det var Andrei, en mann hun hadde hatt et fort på bare noen måneder med. Han hadde lest om funnet av den lille jenta i avisen, men hadde ingen anelse om at det var hans egen datter.

Facebook

Faren til jenta og moren hadde bare vært sammen i noen få måneder, da Olesja ble gravid. Andrei ville selv beholde barnet, men Olesja ville ta abort – og hadde sagt at hun hadde gjort det. Ikke lenge etter at forholdet var slutt, møtte Andrei sin nåværende kone, Tatjana.

YouTube / Телефакт Челябинск

Etter at Andrei fikk bneskjed om jenta, dro han med ett til sykehuset for å møte datteren sin. Han tok en DNA-test for å være sikker på at han var faren. Sammen med sin nye kone, har nå Andrei ansvaret for datteren.

Olesja ble dømt til to års prøvetid. Mange mener dog at straffen er alt for lav.

YouTube / Телефакт Челябинск

Her er en video (på russisk) om historien om Kristina. Om du noen gang har på følelsen at et barn ikke har det bra, bør du alltid kontakte politiet. Dessverre finnes det barn som hver dag mishandles både psykisk og eller fysisk. Sammen kan vi gjøre en forskjell!

Annonser: