Mannen spiste bare poteter hver dag i et år – slik ser han ut i dag.


Australske Andrew Taylor har prøvd en slankekur som ikke kan beskrives som noe annet enn litt utenom det vanlige. Da han veide 151 kilo for ett år siden, bestemte han seg for å gjøre noe drastisk. Og det klarte han – i dag er han nesten 60 kilo lettere.

Trikset? Å bare spise poteter, i nesten ett år.

«Tidligere var jeg deprimert. Å spise poteter har virkelig hjulpet», sier han til News.com, og fortsetter: «Jeg tar ikke antidepressiva lenger, og sover mye bedre.»

Han har altså bare spist poteter, i nesten ett år. På en vanlig dag går det med omtrent 3 kilo poteter. Han varierer hva slags type poteter han spiser, og hvordan han tilbreder dem.


I følge Andrew var de to første ukene et helvete. Deretter ble det enklere, og han passet på å følge opp med legeundersøkelser for å vite at han fikk i seg alt kroppen trengte.

Underveis i prosessen har han opprettet en egen Facebookside og en hjemmeside, for å dokumentere sin fremgang. Han sier at valget om å kun spise en matsort var for å virkelig bryte med dårlige vaner.

«Om du er alkoholiker så slutter du med alkohol – om du er narkoman slutter du med narkotika. Men om du har et matproblem, så kan du ikke slutte å spise. Men jeg prøvde å komme så nær å slutte å spise som mulig.»

Andrew sier han tilbreder potetene på forskjellig måte. Han spiser de med tørkede og ferske urter, fettfri saus, tomatsaus og BBQ-saus. Om han skal unne seg en potetmos, bruker han soyamelk. Han drikker kun vann, og en gang i blant alkoholfri øl.

Den første måneden i prosjektet trente han ikke. Siden da har han prøvd å trene 90 minutter daglig. I tillegg til vektnedgangen, har han fått bedre søvn, mindre vondt i kroppen og mer energi. Av kosttilskudd tar han kun B12.Det store spørsmålet er om han er lei av poteter – og utrolig nok er han ikke det. Han kommer til å fortsette å spise poteter, men med litt mer spennende tilbehør fremover.

Her er før- og etterbilder av Andrew. Fantastisk!

DEL gjerne med dine venner som er glad i poteter!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->