Robbie Tripp har skrevet et åpent kjærlighetsbrev til sin Kone Sarah på Instagram. Ikke bare smeltet det hjertet hennes, men det har også berørt tusenvis av mennesker verden over.

Vi synes brevet er så fint og viktig, at vi har oversatt det til norsk her – del det gjerne videre om du er enig i Robbie!

Et innlegg delt av ROBBIE TRIPP™ (@tripp) søndag 30. Juli. 2017 PDT

«Jeg elsker denne kvinnen og den «kurvete» kroppen hennes. Som tenåring ble jeg ofte ertet av vennene mine fordi jeg likte jenter som de kalte «lubbene» eller «feite». Da jeg ble voksen, ble jeg oppmerksom på ting som feminisme og hvordan media setter en standard for hva skjønnhet er (høy, tynn, atletisk). Jeg har forstått hvor mange menn som faller for denne disse løgnene, men for meg finnes det ikke noe mer sexy enn en kvinne med kraftige lår, stor rumpe og søte ‘kjærlighetshåndtak’.»

«Figuren hennes kommer ikke på fremsiden av Cosmopolitan, men hun har fått en egen plass i mitt hjerte – for livet. For meg er det ingenting som er finere enn en kvinne med både kurver og selvtillit. Den nydelige kvinnen jeg har giftet meg med fyller hver eneste centimeter av buksene sine, og er alltid den peneste personen i rommet. Menn: revurder hva samfunnet dikterer deg til å like.»

Et innlegg delt av ROBBIE TRIPP™ (@tripp) lørdag 05. Aug.. 2017 PDT

«En ekte kvinne er ikke en pornostjerne, bikinimodell eller filmstjerne. Hun har vakre strekkmerker på hoftene, og søte små «smilehull» over rumpa. Kvinner: ikke la dere selv bli påvirket. Du trenger ikke å følge standarden for å bli elsket og verdsatt. Det finnes en mann der ute som kommer til å like deg for akkurat den personen du er, og han kommer til å elske deg like mye som jeg elsker Sarah.»

Et innlegg delt av ROBBIE TRIPP™ (@tripp) lørdag 22. Juli. 2017 PDT

Etter at brevet ble lagt ut, har det spredd seg i rkordfart. Sarah selv, sier følgende;

«Som mote-blogger med en positiv kroppsholdning, har jeg alltid vært åpen om hvordan jeg har lært meg å like min egen kropp, og målet mitt er å hjelpe andre kvinner. Jeg er så glad for at jeg har den mannen jeg har, som har elsket hver eneste del av meg siden den dagen vi møttes.»

Del gjerne med dine venner på Facebook!

Annonser: