Mannen bestemmer seg for å ta sitt eget liv – men når han tar sin siste sigarett, hører han noe fra buskene


Da yrkesmilitære Josh Marino reiste hjem etter å ha vært utstasjonert i en krigssone i utlandet i flere år, var det vanskelig for han å gli inn i sitt vanlige, sivile liv.

Han slet med både psykisk og fysisk trauma, inkludert PTSD. Til slutt orket han ikke mer – minnene om alt han hadde opplevd var for mye, og han bestemte seg for å ta sitt eget liv.

En natt bestemte han seg å gå ut og ta seg en siste sigarett før han skulle ende livet sitt. Han satt deprimert i regnet, da han plutselig hørte en lyd fra buskene. Buskene begynte å bevege på seg, og ut kom en liten katt gående.


«Han gikk rett opp til meg og begynte å gni seg mot beinet mitt. Han lot meg kose med ham. Jeg knakk sammen og begynte å gråte. Kanskje han visste jeg ikke hadde det bra.»

Etter det øyeblikket forandret alt seg for Josh. Han begynte å mate katten daglig, og sakte men sikkert begynte han å glemme de traumatiske opplevelsene.

En dag dukket ikke katten opp der de pleide å møtes. Da gikk det opp for Josh hvor mye katten betydde for ham. Dagene gikk, og katten som hadde fått kallenavnet «Scout», dukket ikke opp. Josh og kjæresten bestemte seg derfor for å dra til et dyrehjem og adoptere en katt.

Og da fikk Josh seg en overraskelse: blant de mange kattene, dukket det opp en han kjente igjen – nemlig Scout.

«Plutselig slo en sort og hvit pote meg i armen ut fra et bur. Jeg kikket inn, og så at det var Scout.»

Det endte som du kanskje har gjettet opp med at Josh og kjæresten adopterte Scout. Siden den gang har katten hjulpet Josh med å komme seg over angsten og traumene.

Se videoen her – og DEL den gjerne med dine venner på Facebook!
HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->