Kvinnen på butikken kalte hennes 2 år gamle sønn «motbydelig» – responsen hennes går verden rundt


Det som skulle være en vanlig tur til dagligvarebutikken Walmart viste seg å være en forferdelig opplevelse for en mor. Kvinnen bestemte seg for å legge inn sin historie på Facebook, hvor den gikk viralt og fikk nesten 70 000 likerklikk.

Alt startet mens Dallas Lynn og hennes to år gamle sønn Jameus ventet i kassekøen. Jameus ønsket å klemme sin mor så – som enhver mor – plukket Lynn opp barnet sitt for å kose, og eksponerte magen hans. Det var her ting ble trøblete.

Sønnen hennes ble født med Hirschsprungs sykdom – en sjelden tilstand som påvirker tarmene.

Hittil har han hatt 20 runder med operasjon, og han har blitt utstyrt med stomi.


Stomi er en kunstig tarmåpning som legges på magen. Avføringen tømmer seg i en pose. Siden det ikke er noen lukkemuskel i stomien kan Jameus ikke selv kontrollere når tømmingen av avføringen skal foregå. Likevel kan avføringen reguleres godt ved riktig tilpasset kostholdsvaner.

Det som skulle være en vanlig tur til Walmart viste seg å være en forferdelig opplevelse for en moren.

Facebook

Som hun fortalte på Facebook, fikk en eldre kvinne bak henne et glimt av lille Jameus og skrek litt før hun sa: «Hvorfor i verden ville du la noen gjøre det med ham?»

«Jeg sa rett ut at han hadde en sjelden sykdom kalt Hirschsprungs sykdom, fordi jeg var litt irritert fra hennes første uttalelse,» skriver Lynn.

«Tarmene hans er ikke ferdig utviklet,» skriver hun.

Lynns innlegg fortsatte:«Stomier synes å være et tabu, når i virkeligheten er det over 500 000 amerikanere som har en. Min sønns sykdom kan være sjelden, men hans stomi er ikke det,» la hun til.

«Stomien ble kalt «frastøtende» av kvinnen i køen, men det er nettopp den som redder livet til min sønn og en halv million amerikanere.» fortsatte Lynn.

«Det er en veldig god sjanse for at han vil ha disse for resten av livet, og hvis han gjør det, vil det være min jobb å lære ham et positivt kroppsbilde,» konkluderte hun. «Det vil være min jobb å lære ham å elske seg selv og sine poser. Vær snill og velg ordene dine klokt.» avsluttet hun.

Mer enn 26 000 mennesker delte hennes innlegg, og tusenvis igjen kommenterte og støttet – og til og med delte sine egne historier om stomi.

Engasjert respons! DEL denne saken med dine Facebook-venner!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->