Kua kollapser på gresset, knust etter at kalven hennes dør – da gjør mannen noe fantastisk vakkert.


Dyrevenner er helt klart noen av de fineste menneskene på planeten Jorden. De setter sin tid og energi inn i formål som tilstreber ta vare på dyrene i vår verden.

Ved å vise medfølelse, hengivenhet og beundring for dyrelivet, kan de også gå foran med et godt eksempel på kjærlighet i sin reneste form. Å elske noe som du ikke fullt ut kan forstå, kan på et visst nivå være det som gjør dyrevenner til sanne helter.

Kayla Tipps (29) vil nok si at hennes mann, Benjamin, passer denne beskrivelsen. Den 29 år gamle mannen kom nylig til unnsetning da en ku som nettopp hadde kalvet på selveste morsdagen da hun trengte det som verst.

Facebook


Paret fra Texas var på besøk hos familien når en ku kollapset i gresset etter å ha kalvet. De la merke til hvor plutselig ting gikk verre og verre.

Det som skulle være en gledens anledning for kua viste seg å være en forferdelig virkelighet – kalven hennes var dødfødt. Kayla fortalte at kua hadde “rier i flere dager før sekken som inneholder kalven endelig sprakk”, noe som ble for mye for den lille – derfor døde kalven.

Det var et sjokk for alle og enhver, fordi det store dyret var ikke en førstegangsmor. Hennes første svangerskap var en suksess, og den unge kua er nå fullvoksen og sunn.

Etter at hun innså at hennes andre barn hadde gått bort, ble kua svært trist og tilbaketrukket. Benjamin nektet å forlate den sørgende morens side da hun sa sitt siste farvel til kalven.

“Hun var knust – bare ødelagt, og hun var sliten fra fødselen”, sa Kayla. “Hun la seg ned, og Ben la seg ned ved siden av henne og masserte henne og trøstet henne som best han kunne.”

Kayla fanget det vakre øyeblikket og knipset et par bilder. Hun postet bildene til hennes og hennes manns delte Facebook-side.

“For et stort hjerte denne mannen har. Kua mistet babyen sin i går og Benjamin la seg ned med henne og klappet henne for å prøve og trøste henne. Et slikt søtt, men hjerteskjærende bilde.”Kua sies å være å ha det mye bedre nå enn siden fødselen, men folk på sosiale medier sender fortsatt sine kondolanser.

Noen kritikere skylder på kuas gård for uaktsomhet og manglende evne til å kontakte veterinær for å hjelpe til med fødselen, mens andre har vurdert Benjamins handling for å være svært beundringsverdig.

Her satt Texas-mannen et godt eksempel for oss andre – DEL gjerne med dine venner for å hylle denne godhjertede mannen!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->