Med disse enkle øvelsene kan du helbrede kneet ditt og gjenopprette leddstyrken.


Styrking av knærne ved hjelp av fysioterapi og øvelser er nøkkelen til å gjenoppbygge leddenes styrke og redusere smerter, ifølge RemedyDaily.

I sin Youtubevideo, fokuserer Dr. Jo på riktig form, muskelstyrke, og langsomme bevegelser. Hun understreker én leveregel; «mobilisere, strekke, deretter styrke».

Her ser vi de mest nøyaktige, sikreste måtene å styrke knærne ved å bruke step-ups, utfall og knebøy.

Fysioterapiøvelser er bare én del av oppskriften til sterkere, sunnere knær. Folk med knesmerter kan ta glukosamin og chondroitin, kosttilskudd som oftest brukes i kampen mot slitasjegikt i knærne. Disse kosttilskuddene virker ved å helbrede bruskdannelse i leddene.


Dr. Jo sier det er viktig å «mobilisere» kneet før man styrker den. En skånsom måte å få kneet bevegelig er gjennom massasje. Massasje er effektivt mot knesmerter fordi det hjelper frigjøre kalsium som kan være årsaken til smertene.

Det kan være nyttig å bevege fingrene i en sirkelbevegelse under kneskålen i 3 til 5 minutter hver dag. Du kan også bruke slike teknikker på føtter og ben for å lindre knesmerter.

Med disse tipsene, bør du være i stand til å styrke knærne og redusere knesmerter på kort tid. Sørg for å ta kontakt med lege om du har alvorlige smerter som ikke gir seg.

Se videoen med alle øvelsene her – og DEL saken på Facebook!


Forsidebilde: RemedyDaily.


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->