Katten Didga har imponert hele verden – bare vent til du ser hva hun får til!


Didga er en katt som har blitt verdenkjendis og som i dagens situasjon har millioner av fans over hele verden. Hennes triks er veldig imponerende, men det blir mer og mer imponerende jo mer vi kan se i videoen under.

For eksempel ser vi henne gjøre mange ting som vi aldri har sett en katt gjøre før, som skateboarding. Årsaken til hennes store fanskare er veldig imponerende: hun er like godt trent som de beste hundene.

Det er svært uvanlig å se en katt som kan så mange forskjellige triks. Å trene en katt krever veldig mye tålmodighet, siden vi alle vet hvor egne katter har en tendens til å være. Enten målet er å børste katten din eller lærer den et triks, så må du alltid gjøre det på kattens premisser. Å trene en katt som dette må ha krevd enormt mye tid og engasjement.

Youtube


Men Didga viser at det ikke er umulig, og kanskje alle katteeiere vil få litt inspirasjon til å lære sine katter nye triks? Skateboard, gjør en salto, eller å gjøre sitt fornødne på ryddig vis på toalettet, eller spille død … Mulighetene er tilsynelatende uendelige!

YouTube

Det levende beviset kan sees i videoen under!

Se videoen her og DEL saken med andre katteelskende venner på Facebook!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->