Jenta var alene hjemme, og synes hunden oppførte seg rart. Så hun gjorde dette eksperimentet.


Kilde: Tickld

Denne jenta oppdaget at familiens hund alltid oppførte seg rart da hun var alene, så hun bestemte seg for å gjennomføre et eksperiment. Her er hennes historie;

«Hunder er det beste som finnes, og nå skal jeg fortelle deg hvorfor.

Når foreldrene mine er bortreist, kommer hunden vår Remmy og legger seg sammen med meg i kjelleren. Jeg liker det, fordi han får meg til å føle meg trygg, og han er varm og god å ligge inntil. Men han gjør alltid en rar ting, og jeg har aldri skjønt hvorfor før i går kveld.


Jeg sover på magen, mens resten av familien min sover på ryggen. Så Remmy gjør dette bare med meg. Det tar meg alltid litt tid å komme til ro når jeg skal sove, men når jeg først har lagt meg tilrette, så løfter Remmy hodet fra labbene sine, og legger hodet midt på ryggen min i stedet.

Så jeg tenker for meg selv: «Hvorfor gjør han det? Det kan umulig være komfortabelt. Nakken hans blir bøyd, og hver gang jeg puster går hodet hans opp og ned. Det er en rar ting å gjøre.» Så jeg kom til slutt på en mulig årsak.

I går kveld testet jeg hypotesen min. Jeg la meg til å sove, og Remmy la som alltid hodet på ryggen min. Jeg ventet deretter en stund, så holdt jeg pusten. Det tok litt tid før han reagerte, men når han oppdaget det mistet han det totalt. Han begynte å bjeffe, gråte og slikke meg i ansiktet. Og det gikk opp et lys for meg.

Konklusjonen er: hunden min oppdaget at jeg sov annerledes enn resten av familien, og tenkte for seg selv at det var farlig. Derfor passer han alltid på at jeg puster.

Hunder er så smarte. For noen fantastiske dyr»

Del videre om du er enig i at hunder er fantastiske dyr!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->