Når det gjelder de gamle jeans, går det an å avstå fra å kaste dem ut.

Når du har bestemt hvilke bukser og plagg du vil kaste, er det en god idé å bruke noen av dem for å lage noen utrolig morsomme og nyttige prosjekter.

Trenger litt inspirasjon? Vi har 17 håndverk du kommer til å elske. La oss komme i gang!

1. Denim-hyller
Denne denim-hyllen består av gamle jeanslommer og er en god idé for barnas lekerom for å holde familien din organisert. Dessuten er den fullpakket med minnene om alle dine gamle jeans. Du kan finne guiden her.

Foto: Youtube

2. Lekehval
Hvis barna elsker hvaler, er dette et stort prosjekt som vil være moro for deg og dem. Det er også en flott gave hvis du ønsker å gi noe personlig og kreativt. Prøve med denne veiledningen.

Lekehval

3. Denim pute
Vi elsker hvordan folkene på Brit + Co har lagd dette fantastiske beltet til denimputen deres. Det gjør puten litt mer spesiell, og viser hvordan du kan endre stilen på stua.

Brit & co

4. Denimdyne
Hvis du er lappeteppefan, sjekk ut dette fantastiske rustikkprosjektet fra Modern Handcraft. Ved hjelp av et enkelt trekant lappeteppe mønster, kan du enkelt tilpasse prosjektet til den størrelsen du ønsker. Falming og riper i dine gamle jeans gjør det bare mer sjarmerende.

Modern Handcraft

5. Denimveske
Disse veskene blir utrolige! Se hvor søt denne er fra Brit + Co! Vi elsker hvordan de har brukt gamle belter på dette håndverket, også.

Brit & co

6. Lunsjposer
Dette er bra for barna, men også for deg hvis du tar med en lunsj på jobb. Så dropp de brune posene eller matpapiret, og gå for denne holdbare, superenkle lunsjbaggen fra Purl SoHo.

Purl SoHo

7. Bordbrikker
Er ikke disse søte? Ikke bare er de veldig enkle å lage, men de er enkle å rengjøre, også. Vi elsker denne originale shabby-chic idéen fra Nest.

Nest

8. Blomsterpotter av denim
Hvis du leter etter spesiell hageinnredning, er disse jeanspottene mist i blinken! Bloggen Buffawhat og New Girl on the Blog tilbyr instruksjoner for to forskjellige varianter på konseptet.

ICREATIVEIDEAS.COM

9. Stolputer
Hvis du er sparsommelig har du sannsynligvis en gammel stol eller to liggende rundt som du kunne tenke deg å vil male og pusse opp. Michelle Made Me har svaret. I tillegg vil det holdbare jeans materialet vare i mange år framover.

Michelle

10. Forklær
Alle jeans som ikke lenger passer kan lett bli smarte små forklær. Happy Hooligans viser håndverk med barna og tåler all slitasje.

HH

11. Denimkurv
Dette er et fantastisk håndverk som du kan bruke i mange år framover. Lag en stor kurv for å holde leker, eller lag et mindre for å holde frukt og grønnsaker. Denne er fra Oh Oh Blog.

OhOh Blog

12. Grytekluter
Du kan lage disse utelukkende av dongeri eller bruke denim for den ene siden og et annet pent stoff for den andre. Tykk denim er perfekt for å bære på varme gryter. Pluss, de ser søte ut på kjøkkenet. Sjekk ut veiledningen av Alissa Burke her.

A.Burke

13. Denimpuff
Denne er flott for barnas rom, lekerommet eller barnerommet. Bruk den som ekstra sitteplass, for å hvile føttene eller bare for lek og moro. Det er for søt, og vil holde mange år framover. Sjekk ut her.

Michelle

14. Smekker
Denne denimsmekken er en av de søteste vi har sett. Vi elsker knappen på forsiden. Pluss, siden ingenting er så holdbart som jeans, er dette det ideelle materialet. Sjekk ut her.

Becca

15. Enkelt bokmerke
Vi elsker hvordan bloggeren Cheese Thief lagde disse bokmerkene. Men du kan lage en rekke former og størrelser. Kjempebra som gaver til bursdager og sånt.

Cheese Thief

16. Små blyantholdere
Dette prosjektet fra Curly Made er superenkelt, og veldig nyttig, også. Perfekt for verktøy eller markører og blyanter. Enkelt og morsomt!

Curly

17. Denim fillerye
Dette blir et flott teppe for høytrafikkområder i hjemmet, og det er lett å rengjøre, også. Denne er fra bloggen Eclectic Me.

Eclectic me

Fant du et prosjekt du likte? DEL dette med dine Facebook-venner og vis dem hva de kan gjøre med sine gamle jeans også!

Annonser: