Hvordan kan du finansiere dine drømmer?


Det er i dag veldig mange som drømmer om å realisere noe. Kanskje drømmer du om en ferie til fjerne strøk, en ny motorsykkel eller kanskje et svømmebasseng i hagen. Livet er for kort til å ikke realisere dine drømmer og derfor har vi laget en oversikt over hvordan du kan finansiere dine drømmer i dag.

*Vi gjør deg oppmerksom på at ikke alle finansieringsløsningene ikke er like sikre og heller ikke å anbefale alle. Du bør derfor tenke deg nøye igjennom før du velger et av disse alternativene. *

Nedskaler livet ditt

Det finnes utrolig mange nordmenn med svært store formuer som er bundet opp i boligen. Den enkleste måten for mange nordmenn er derfor å realisere sine drømmer igjennom boligen. Hvis man f.eks eier en bolig i Oslo og flytter istedenfor 30 minutter utenfor så kan man sitte igjen med en million bok til å realisere sine drømmer.

Søk om et drømmelån (forbruklsån)

Hvis du leser avisen så kan man få inntrykk av at forbrukslån kun er noe dumt og ikke har noe for seg. Vi tør å påstå at om du har økonomien til å betjene et forbrukslån så er dette et veldig godt alternativ om du har en drøm du ønsker å realisere.


Det du må tenke igjennom nøye før du søker om et forbrukslån er om du klarer å betjene dette og om du klarer å leve med kostnaden som kommer til å komme hver måned frem til lånet er nedbetalt.

Kredittkort

Et forbrukslån er absolutt å foretrekke når det kommer til å realisere drømmene dine. Et kredittkort er mer kostbart og hvis man skal bruke et kredittkort så bør man kun bruke det til kortsiktig finansering. Det gjelder i tillegg å velge et skikkelig godt kredittkort, du finnner et stort utvalg av de beste kredittkortene hos Kredittkrt.no.

Sparing

Sparing er blitt en trend og stadig flere går drastisk til verks for å finansiere sine drømmer. Det er utrolig hvor mye penger du kan spare hver eneste måned ved å gjøre noen smarte valg. Det handler om å velge billigere og smartere løsninger enn man ellers ville gjort.

Baksiden med sparing er at det gjerne tar tid før man realiserer drømmene. Samtidig så sitter man ikke igjen med en regning i etterkant av at man har realisert drømmen sin.

Lotto

Om du ikke ønsker å bruke lån eller kreditt til å finansiere din drøm så kan et naturlig steg være å kjøpe en 5-ukers lottokuppong. Nå skal det sies at sjansen for å vinne en stor premie er veldig lav men du gir deg selv i det minste muligheten til å realisere en drøm hvis du vinner.

Forskudd på arv

Hvis du har foreldre eller besteforeldre med betydelig formue så kan dette være en unik god mulighet for å realisere dine drømmer. De aller fleste hater å spørre om penger men det er ikke noe å være redd for. Kanskje har de noen egne drømmer som de satt på vent og som det nå er for sent å realisere. Forskudd på arv er skattefritt og det kan være svært smart å gjøre. Man må selvfølgelig respektere om noen ikke syntes dette er en god plan.


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->