Her synger barnekoret poplåten «Diamonds» på en helt unik måte – fantastisk vakkert!


Barnekoret «One Voice Children’s Choir» har laget en video for å underholde oss, noe de gjør så til de grader. De fremfører poplåta «Diamonds» som i sin tid ble skrevet og fremført av artisten Rihanna.

De har også fått laget en fantastisk musikkvideo til denne sangen hvor de står på en strand og smiler stort mens de fremfører musikkstykket.

Dette er ikke første gangen de står på stranden, i bildet nedenfor er de på Omaha beach og synger «When you believe» for å hylle de som slåss og falt i andre verdenskrig.

A post shared by One Voice Childrens Choir (@onevoicechildrenschoir) on


Det er ikke bare-bare å bli med i koret, alle barna som vil være med må gjennom en to-stegs audition-prosess. I den første halvdelen, må de sende inn en video av at de synger og i den andre delen må de møte opp i egen høye person for å prestere og forhåpentligvis slippe gjennom næløyet og bli medlem av koret.

Det er ikke bare på Internett de forbløffer folkemasser – Koret har kommet helt til kvartfinalen i TV-programmet «America’s got talent» og arrangerer regelmessig spektakulære sceneshow, både live, på TV og på radio.


Det ser ut som om de koser seg, det gjør i alle fall hele internettet, når så mange mennesker åpner munnen og synger for full hals! Over 10 millioner brukere har sett den fantastiske musikkvideoen.

Alle har sterke stemmer og synge er de virkelig gode på, noe som er til å bli målløs av.Se den fantastiske korvideoen og DEL dette med dine Facebook-venner!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->