Her er tipsene for å søke smart på nettet


Det er utrolig mange sider på internett, men ikke alle er like lett å finne eller bruke. Les alle de smarte tipsene for hvordan du kan bruke nettet smartere og enkelt finne akkurat det du leter etter.

google

Bruk Google.no smartere.

De fleste bruker Google for å søke etter ting på nettet, og om du gjør det kan du sortere søkene dine bedre. Du kan sortere etter bilder, video, nyheter for å finne ting lettere på Google. Du kan også google ting i anførselstegn som for eksempel sitater og søkeresultatene vil vise sider der akkurat disse ordene er brukt. Men det er flere søkemotorer enn Google.no, du kan også bruke Bing.com eller Yahoo.com som også er veldig gode søkemotorer.

bedriftsbasen

Bedriftsbasen.no er smart å bruke.


Men ofte når man søker etter ting på nettet ønsker man å finne en bedrift eller en norsk nettside som har informasjonen, da bør man bruke norske søketjenester. En av de største søketjenestene i Norge er Bedriftsbasen.no. Der kan du lete etter ting i kategorier, bransjer i tillegg til å sortere søkresultatene etter hvor i landet bedriften eller nettsiden befinner seg. Og det er utrolig praktisk om man vil finne en frisør, men ikke ønsker informasjon om hva en frisøk er for noe eller en liste med frisører fra hele landet.

stillingsbasen

Søk etter ledige stillinger.

En av de tingene man oftest søker etter på nettet i Norge er ledige stillinger. Enten man er i jobb, utdanning eller er arbeidsledig søker de fleste av oss etter stillingsannonser på nettet. Og det er utrolig mange nettsider og apper å velge mellom, men ingen har alle stillingsannonsene på en plass. Bortsett fra Stillingsbasen.no.

På denne nettsiden finner du ledige stillinger fra NAV, andre rubrikkannonse nettsider og mange bedrifters egne nettsider. Så om du søker etter en jobb på nettet trenger du faktisk ikke flere nettsider.


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->