Har du såkalte grevinneheng på armene? Da bør du prøve denne 3-minutters treningsøvelsen.


Har du såkalte grevinneheng på armene dine? Da har vi gode og dårlige nyheter; du kan bli kvitt grevinnehengene – men du må trene. Det finnes ingen «mirakelkur», men denne treningsformen er nok det nærmeste du kommer, ettersom den både er effektiv, enkel og rask å gjennomføre. Så, er du klar til å begynne å trene litt? Flott! La oss komme i gang.

I den første delen vil vi gå over noen tips å huske på når du trener.

I neste avsnitt vil vi gå over noen superenkle øvelser som vil hjelpe for å bli kvitt de slappe armene.

1. Holdning og form bør være i fokus. Lut holdning kan redusere effekten av treningen og eventuelt føre til skade. Hvis du trener hjemme, prøv å gjøre det foran et speil slik at du kan dobbeltsjekke at knærne er over anklene og ryggen er så rett som du tror det er. Den beste måten å opprettholde god form er å trene med en venn som kan korrigere deg. Å trene med en venn hjelper også å opprettholde en rutine og gjør mosjon morsomt og noe å for å se frem til i hverdagen.


2. Opprettholde god pusteteknikk. Like viktig som form er å opprettholde jevn pust. Aldri hold pusten under en treningsøkt. Det er avgjørende å innhalere og puste ut når du jobber. Dette vil gjøre trening drastisk enklere.

3. Ikke glem å strekke og tøye ut. Alltid, alltid, alltid strekk og varm opp før og etter trening. En oppvarming hindrer skade og hjelper kroppen å forbrenne mer fett. «Oppvarmingen» etter treningen er bra for å skylle avfallstoffer ut av muskulaturen.

Klar for treningsøkten? Da kjører vi! Her er en økt med trenings- og helseeksperten Amber Nimendez.

Se videoen her og DEL saken på Facebook!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->