Han starter med en 700 år gammel hule – og forvandler det til et fantastisk vakkert sted å leve!


Angelo Mastropietro er en mann fra Worcestershire som kaller seg selv for huleboer. Nå bor i han Wyre Forest, og 38-åringen har gjort en sin drøm om til virkelighet.

Moderne liv kan føre folk til å føle seg så presset og stresset at de bare ønsker å bli eremitter i ørkenen. Angelo ville vekk fra hverdagens mas og tjas. Han har brukt 230 000 dollar på å forvandle en 700 år gammel hule skåret ut i 250 millioner år gammel sandstein til sitt eget unike hjem. Hans etternavn betyr «Steinmester», et svært passende navn, ettersom han gjorde det meste av arbeidet selv.

I 2007 ble Angelo diagnostisert med multippel sklerose og ble midlertidig lammet, så han bestemte seg da for å gi slipp på sitt liv som leder av en vellykket rekrutteringsselskap i Australia og gikk han for en enklere måte å leve på.

Den forlatte hulen var perfekt for Angelo – han gravde tonn på tonn med stein ut av den for hånd. Selv om han bor i en hule, har Angelo fortsatt mange moderne fasiliteter. Mens hule-huset opprinnelig ble bygget som en feriebolig, håper Angelo fortsatt på å en dag leve på heltid der.


Det absolutt ser koselig nok og utsikten er fantastisk – hvem kunne ikke tenke seg å bo i denne grotten?

Se videoen og del denne saken med dine Facebook-venner!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->