Gutten med Downs syndrom får holde niesen sin for første gang – følg nøye med på babyens reaksjon


Jula er over, og et nytt år står for døren. Det er en gylden mulighet for å fokusere på de positive tingene i livet – slik som denne søte historien om en mann og niesen hans.

I disse hjertevarmende bildene får du se en mann med Downs syndrom. En bruker på nettsamfunnet Reddit lastet opp bilder av mannen da han fikk møte sin niese for første gang.

Til bildet skrev han følgende; «Broren min har Downs syndrom. Han elsker å holde babyer, men det er sjeldent at noen lar ham få lov. Kona mi og jeg lot ham holde babyen vår i dag, og dette er hvordan han så ut da vi ga henne til ham. Det neste bildet er hvordan de satt fem minutter senere. Jeg begynte nesten å gråte.»


Bildet til venstre viser hvor glad gutten ble da han fikk holde niesen sin for første gang. Og fem minutter senere får vi se hvordan niesen slapper av og føler seg trygg og rolig.

Det tok ikke lang tid før kommentarene raste inn på bildet, og i kommentarfeltet kunne man se at det var flere som fikk tårer i øynene.

«Bildet til høyre gir meg tårer i øynene, for et fantastisk bilde. De med Downs syndrom er noen av dem med mest kjærlighet å gi, og bildet ditt viser dette på en perfekt måte.»

Dette er ekte kjærlighet! Familien er det viktigste vi har – del gjerne videre for å spre budskapet!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->