Gjerrigknarken krevde å bli begravet sammen med alle pengene sine – det enken gjør er helt genialt!


Å være god, oppriktig og snill mot andre mennesker og gi andre gode minner når vi en gang skal gå bort er noe mange av oss streber etter her i livet.

Dessverre lar noen mennesker seg lede av egeninteresse, grådighet og egoisme, og ønsker kun å nyte sitt eget liv, de bryr seg ikke med hvordan deres livsstil påvirker de rundt dem.

Mannen i denne historien hadde mye økonomisk suksess her i livet, men han var også grådig, gjerrig og ønsket å beholde alle pengene sine selv.

Faktisk var han så grådig og gjerrig at han selv ønsket å beholde dem etter døden. Han ville ikke gi én eneste krone til sin egen kone da han innså at han snart skulle dø.


Da han til slutt gikk bort, og det var på tide å begrave ham, kom hans enke på en svært glimrende måte å oppfylle sitt løfte til ham, slik at hun var i stand til å opprettholde sin egen moral og integritet.

Hvorvidt denne historien faktisk skjedde i virkeligheten vi ingen solide bevis på, men vi er sikre på at den er verdt å lese og dele.

Foto: Viralking

Mannen hadde jobbet hele sitt liv, og han sparte hver eneste krone han hadde tjent. Han var en ekte gnier. Han elsket penger mer enn noe annet. Så når hans helse en dag plutselig ble verre, sa han til sin kone:

– Hør her, når jeg dør, vil jeg at du skal ta alle pengene mine og sette dem i kisten med meg. Jeg vil ha med pengene mine til livet etter døden.

Han fikk sin kone til love at hun skulle oppfylle hans siste ønske og legge alle pengene i kisten med ham.

En dag døde gjerrigknarken. Han hadde på seg antrekket han hadde plukket ut for begravelsen av sin avlange kiste. Hans kone satt kledd i svart ved siden av hennes beste venn. Når de var ferdige med seremonien og kisten skulle stenges utbrøt enken:

– Vent litt!Hun gikk bort til kisten og plasserte en skoeske inni den. Så lukket hun og låste kisten før den ble tatt bort.

Konas beste venn kikket på henne med skeptisk blikk.

– Jeg håper du ikke var gal nok til å forlate alle pengene i kisten med den gamle gjerrigknarken, sa følgesvennen.

Kona svarte:

– Vel, jeg lovet jo at jeg skulle legge alle pengene i kisten. Jeg er en god kvinne, så jeg må holde ordet mitt og kan ikke lyve. Jeg kan ikke gå rundt løftet om å sende alle pengene i kisten med ham til etterlivet. Og det har jeg gjort til det fulleste, teknisk sett.

Vennen hennes så overrasket ut. Etter begravelsen snakket de sammen om mannens bortgang.

– Så du mener du at du forlot hver eneste krone av pengene i kisten?
– Selvfølgelig, svarte kona.

Foto: Viralking

– Jeg tok alle pengene hans, og satte dem på min konto, og skrev ut en sjekk til ham.

– Jeg skulle likt å se om han får hevet sjekken der han er nå, sa kona mens hun flirte lurt.

DEL denne historien med dine Facebook-venner, slik at flere kan få seg en latter!

Denne artikkelen er skrevet i samarbeid med Venaas.no, der kan du blant annet lese om å kjøpe kryptovaluta.


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->