Derfor bør du gi de ansatte gaver


Det er mange som tenker på juletider som en av de aller beste tidene på året å gi de ansatte en liten oppmerksomhet på, men undersøkelser viser at det å gi de ansatte en liten påskjønnelse en gang innimellom kan være en god måte å skape både bedre trivsel og fellesskap på. I tillegg er det å ha et bra arbeidsmiljø der man føler at man som ansatt er satt pris på, en av de største grunnene til at ansatte blir i jobben sin, og dette er optimalt for selskapene. I denne artikkelen skal vi se på noen av de grunnene som ligger bak dette.

Det å gå på jobb dag ut og dag inn er en naturlig del av det å leve i dag. Men det å skape det aller beste arbeidsmiljøet der man som ansatt føler seg både hørt, tatt vare på og satt pris på, er ikke en særlig høy prioritet hos mange selskaper. Mange tenker at det å gi folk lønn er nok, men undersøkelser viser at det å føle at man blir satt pris på, er en av de mest effektive måtene man kan få folk til å bli i jobben sin på. Kjøp ditt nye krus med trykk eller andre profileringsartikler og gi de ansatte en liten oppmerksomhet for eksempel.

Personlige gaver eller gaver som skaper fellesskap

Når det kommer til det å gi de ansatte gaver, kan man dele opp dette i to. For eksempel kan vi dele det opp i personlige gaver og gaver som skaper fellesskap. Personlige gaver er gaver ved for eksempel arbeidsjubileer, store bursdager, barsel eller andre personlige anledninger, mens gaver som skaper fellesskap er gaver som fokuserer på å understreke det man deler med kollegaene sine, og her er det mange muligheter og produkter å velge mellom.


Steder som axon setter fokus på sistnevnte, der man kan kjøpe skikkelig fine profileringsartikler, som samtidig gjør at de ansatte føler seg sett og satt pris på, og det finnes mange forskjellige muligheter, selv om krus med trykk nok er den mest kjente. Hos axon kan du velge firmagaver eller profileringsartikler i mange forskjellige kategorier, og de har alt fra sukkertøy, sjokolade, penner og krus med trykk, til hodetelefoner, sportsutstyr eller droner – valget er ditt og utvalget er stort, nettopp fordi du skal ha mulighet til å velge akkurat det som dine ansatte kommer til å sette aller størst pris på.


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->