Faren følger datteren ned midtgangen. Når han løper og henter denne mannen, kommer tårene.


Brittany Peck sine biologiske foreldre ble skilt da hun var seks år gammel. Den biologiske faren, Todd Bachman, fikk delt omsorg. Moren giftet seg på nytt, med en mann som også het Todd.

Det er ingen tvil om at begge mennene har spilt en viktig rolle i oppveksten til Brittany, og hun elsker både sin biologiske far og sin stefar. Forholdet mellom de to mennene, har derimot vært anspent.

«Vi gikk ikke overens; vi tolererte ikke hverandre», sier stefaren, «Det er sannsynligvis den beste måten å beskrive det på.»

Da Brittany skulle gifte seg, hadde hun et vanskelig valg. Hvem av de to fedrene skulle følge henne ned midtgangen? Hun valgte den biologiske faren, men fikk dårlig samvittighet ovenfor stefaren, som også alltid har vært der for henne. Men under selve bryllupet, skulle det skje noe som rørte de fleste til tårer.


Faren fulgte datteren sin nedover midtgangen, da han plutselig stopper opp, løper tilbake, og henter stefaren og kommer tilbake. Deretter fulgte begge to Brittany ned midtgangen.

«Du har vært en like stor del av dette som meg. Du skal hjelpe meg å følge datteren vår ned midtgangen», sa den biologiske faren til stefaren da han tok tak i ham.

Med en far i hver arm, ble bryllupet komplett. Er det ikke vakkert at man kan se forbi gamle feider på en dag som denne?

Se den rørende videoen her – og DEL den gjerne med venner og familie på Facebook!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->