En øvelse for ryggsmerter krympet magemålet hans med 12 centimeter på bare noen uker.


Denne Japanske teknikken er noe av det mest interessante og enkelste jeg har hørt om når det kommer til å bli kvitt noen kilo. Den tar bare et par minutter om dagen, og du vil bli overrasket når du får høre hva teknikken egentlig ble brukt til.

Øvelsen ble opprinnelig gitt til den japanske skuespilleren Miki Ryosuke av legen hans, for å bukte med ryggproblemene han hadde. Men i løpet av prosessen fant skuespilleren også ut at øvelsen var en enkel og effektiv måte for å bli slankere.

Etter bare noen uker med denne øvelsen daglig, hadde skuespilleren gått ned mer enn 13 kilo og mistet 12 centimeter rundt magen. Siden da har Ryosuke delt oppdagelsen sin på Internett, slik at alle vi andre skal få prøve den.


Når du hører ordet «trening» tenker du kanskje på tunge sit-ups eller lange løpeturer – men denne øvelsen er noe helt annet. I videoen under får du se steg-for-steg hvordan du utfører øvelsen – og du trenger ikke noe ekstra utstyr!

Øvelsen er en pusteøvelse, og i følge TipHero som først delte saken, vil øvelsen hjelpe til med å bryte ned fettcellene i kroppen din.

Øvelsen krever at du står i en spesiell stilling for å gjøre pustingen så effektiv som mulig. I videoen under får du en full gjennomgang. Gjør øvelsen 2-10 minutter daglig, og du vil li overrasket over resultatet!

Se videoen her – og DEL dette geniale tipset med dine venner!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->