Elefanten prøver desperat å få bilens oppmerksomhet – sekunder senere forstår de det er et rop om hjelp


Elefanter er naturlig nervøse rundt mennesker. De foretrekker å tilbringe sine dager omgitt av sin egen flokk, ikke i selskap med mennesker.

Det er derfor ikke hverdagskost at en elefant kommer så tett på et kjøretøy, at den nesten berører det. Men denne elefanten var i så mye smerte at ingenting virkelig betydde noe lenger – alt den ville var å be om hjelp. I bilen satt en veterinær, som raskt skjønte at noe var galt.

Youtube

Elefantens problem tvang veterinæren inn i en merkelig posisjon, og han kom til å bestemme akkurat der og da hva de skal gjøre. Veterinæren visste at han måtte handle umiddelbart om han ønsket å redde dyrets liv!


Dessverre hadde elefanten et infisert skuddsår på toppen av hodet og utsiktene var ikke lyse.

Youtube

Heldigvis var veterinæren i denne situasjonen trent og i stand til å i det minste forsøke å hjelpe elefanten som syntes å være i så mye smerte. Når teamet kom ut av bilen for å prøve å finne ut av problemet, ble den triste sannheten avslørt.

Det var ikke rart at elefanten var villig til å søke om hjelp når noe var så veldig galt. Såret på toppen av hodet var forferdelig infisert og åpenbart smertefullt. Alt elefanten ønsket var litt hjelp fra den eneste gruppen av mennesker som kunne få smerten til å gå bort!

Youtube

Etter å ha blitt bedøvet for det medisinske personalets sikkerhet, var elefanten nå i hendene på folk som var villige til å hjelpe. Det var uklart hvorvidt behandling kunne stoppe spredningen av infeksjonen og få den desperate elefanten tilbake i form.

Først måtte teamet finne ut nøyaktig hva problemet var før de startet en behandlingsplan. Til deres forbauselse, oppdaget de at kulen ble faktisk satt fast dypt i skallen hans, og å redde ham ville kreve kirurgi.

De visste at de måtte fjerne kulen, og det rask! Hvis ikke kunne infeksjonen spre seg, noe som kunne bety at elefanten ikke kom til å klare seg.Youtube

Kulen var svært nær å gjøre slutt på elefantens liv, og selv om den ikke var dødelig, har den fortsatt forårsaket mye elendighet. Jegere kan ha forsøkt å avslutte denne vidunderlige skapningens liv men teamet prøver fortsatt å redde ham.

Gjennom sin medfølelse og engasjement til elefanten helse, var de i stand til å behandle med antibakterielle midler og elefanten ble nøye overvåket i løpet av de neste månedene.

Youtube

Se historien om tapperhet i videoen nedenfor og DEL denne saken med dine Facebook-venner!

HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->