Disse postmennene deler bilder av hunder de møter – og resultatet er det søteste jeg har sett!


Denne Facebooksiden leverer virkelig varene.

UPS Dogs er en side for sjåfører for posttjenesten UPS, hvor de deler bilder av alle hundene (og noen andre dyr) de møter på jobb.

Sean McCarren, 41, har jobbet for UPS i 17 år, og er hjernen bak den fantastisk søte siden.

«Når du møter hunder hele tiden, så får du et bånd til dem etterhvert», sier han. «Det er kult å møte de samme hundene på ruta, fordi de vet hvem du er og gleder seg til å se deg.»


Så for fem år siden tok han på seg jobben med å dele høydepunktene med resten av verden. Han innrømmer at det i begynnelsen var vanskelig å bygge opp Facebooksiden.

«Det tok meg noen år før jeg klarte å samle sjåfører fra hele verden», sier han.

Men nå går siden så det suser. McCarren har nå rundt 30 sjåfører fra verden over som hjelper han med å administrere siden. De får tilsendt bilder fra sjåfører fra hele verden!

Facebooksiden har nesten 300 000 følgere, og McCarren har en teori om hvordan den ble så populær.

«Vi fokuserer bare på positive opplevelser, aldri noe negativt. Det er ingen som poster noen meninger, bare bilder av hunder, og en gang i blant en geit, et esel, en skilpadde eller en fugl.»

«Siden viser også forholdet vi har til stedene vi kjører, og forskjellen vi gjør for mennesker og firbeinte. Det viser også hvor fantastiske sjåfører vi har i selskapet vårt.»

UPS selv elsker også siden.

«Det er et godt eksempel på forholdet våre ansatte bygger med kundene, to- og firbeinte», sier en talsmann fra UPS.UPS Dogs er en nydelig søt side, men den har også sine triste øyeblikk.

«Jeg har mistet et par hunder langs ruta mi», sier McCarren om noen av kjæledyrene som har dødd. «Og jeg oppdaterer alltid siden med informasjon om det for å hedre hundene, det samme gjør de andre sjåførene.»

Sjåførene passer også på å ha med seg noen godbiter til sine gode venner.

«Den største frykten er å glemme å kjøpe en ny boks med hundekjeks når man går tom», sier han. «Det er tøft å si unnskyld til alle de forventningsfulle hundene!»

DEL gjerne denne søte saken med dine venner på Facebook!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->