Det skjer i kroppen din hvis du legger en isbit på akkurat dette punktet i nakken


Dundrende hodepine eller migrene så fæl at det er uutholdelig? Slik føles det hver gang hodet banker og gjør vondt. Men visste du at du kan lindre smerten med en isbit? Det høres nesten ut som lureri, men en isbit kan faktisk gjøre deg både rolig og glad!

Akupressur er en form for massasje, og kinesisk akupressurmetode er noe alle kan gjøre. Det kalles «isbittrikset» og sies å kurere tretthet og en rekke felles sykdomstilstander – i løpet av dager.

Goodfullness

Du kan rett og slett la en isbit ligge på nakken i 20 minutter. Dette punktet heter Feng Fu innen kinesisk medisin, og er et trykkpunkt, som frigjør endorfiner i blodet når noe kaldt kommer i kontakt med området, ifølge Expressen.


Ifølge Life Advances, tar det bare 40 sekunder for at varmen og de gode følelsen sprer seg i kroppen.

Goodfullness

Plasser isbiten i gropen mellom musklene i nakken. Dette er på midten. Du kan feste det med bandasje eller et skjerf. Det enkleste er hvis du ligger på magen mens du behandler deg selv.

Goodfullness

Så neste gang du føler deg hodepine bryter ut, prøv dette og se om det fungerer for deg! Mange hevder at de har fått en mye bedre søvn når man prøver dette 20 minutter om dagen, om morgenen og kvelden. Kjerringråd og helse tips er ikke vitenskapelig bevist, men også alternative behandlinger fungerer ganske godt for mange.

Det skader ikke å prøve isbittrikset. Det skader heller ikke å DELE dette tipset med dine Facebook-venner!
HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->