Det ser ut som en dårlig idé – men å henge en dør på denne måten, er rett og slett genialt!


Dører blir som regel brukt til én ting: å gå inn og ut av rom eller bygninger. Så fort de har gjort sin nytte, blir de ofte sendt rett i søpla. Det er synd, for dører kan brukes til så mye!

Hvis du har en gammel dør stående i garasjen eller på loftet, bør du ikke kaste den. Her har du heller 15 gode ideer til hva du kan bruke den på!

1. Bord på vaskerommet
Om du hadde gått inn på noen sitt vaskerom og sett en dør på veggen, hadde du kanskje begynt å lure – men så fort du ser hva den brukes til, skjønner du hvor genialt det er! Dersom du har problemer med å få plass til et sted å brette klær på, vil en dør løse dette problemet for godt.

Facebook / Tim Franklin


2. Kommode med knagger i gangen
En liten kommode med knagger i gangen kan gjøre underverker, men de kan være dyre å kjøpe på butikken. I stedet for å bruke penger, kan du lage en selv! Ikke bare er det gøy, men det er også veldig praktisk.

3. Stuebord med oppbevaringsplass
Hvis du har en dør som er ødelagt i den ene enden, kan du fortsatt gjenbruke den delen som er i god behold! Et stuebord med oppbevaring er alltid godt å ha.

4. Huske
Hva med en huske du kan slå deg ned på etter en lang arbeidsdag? Setet på denne huska ble laget av et gammelt bord, men om du ikke har det, kan du bruke vanlige planker.

5. Utendørs bar
En liten bar ute er perfekt om sommeren, og denne har mer enn nok plass til drikkevarer og redskaper du trenger. Det er også et enkelt prosjekt å ta fatt i, selv om du er nybegynner.

Finding Home6. Et hengende bord
Dette er en kul vri på et vanlig hagebord. Det er mye enklere å sette opp enn å bygge et bord fra bunn av. En gammel dør, hengende fra et tre i solid tau – og vips har du et nytt hagebord!

7. Bilderamme
En gammel glassdør kan bli en fantastisk bilderamme. Fest bildene på baksiden av glasset, og med litt lys blir det hele magisk!

8. Gigantisk tavle
En gammel dør kan også fungere som en tavle/kalender. Mal med litt tavlemaling og få hverdagen organisert.

9. Hjørnehylle
Denne hjørnehylla ser ut som en optisk illusjen, men er egentlig bare litt smart håndtverk. Hyllene er ikke store nok til å oppbevare de største tingene, men dekorativt er det.
10. Utendørs plantehylle
Hvis du ikke liker å gjøre så veldig mye arbeid, er dette prosjektet for deg. Denne lille hylla er svært lite jobb – bare heng opp urteplantene dine!

11. Benk
Trenger du noe nytt å sitte på i gangen? Denne benken er både enkel og elegant, og den har masse plass til både jakker og andre plagg!

12. Bar med dør
En kul måte å gjemme flaskene dine på, men fortsatt ha dem innenfor rekkevidde. Denne baren er laget av en gammel skyvedør.

13. Bokhylle
Et superenkelt prosjekt  som ser kjempefint ut!

14. Nattbord
Dette nattbordet er laget av en gammel dør og noen gjerdedeler. Genialt!

Ikke glem å dele disse tipsene med dine venner!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->