Derfor handler nordmenn så mye på nett


Netthandel er ikke noe nytt, men det har definitivt økt i popularitet de siste årene. Vi har vært gjennom perioder med stengte butikker, og et større behov for å kunne kjøpe varer når du vil og hvor du vil. Vi nordmenn handler mer på nett enn før, og det er ikke uten grunn. Enkelte faktorer gjør det ekstra gunstig og praktisk å handle på nett, og er appellerende for mange. 

Praktisk betaling 

En av grunnene til at netthandel har blitt så populært blant nordmenn, er at det finnes så mange smarte betalingsmetoder. Nå kan vi velge mellom utrolig mange forskjellige betalingsmetoder, alt etter hva som passer deg. Debit og kredit betaling er fortsatt svært populært, og er noe du kan betale med de aller fleste steder på nett. Alt fra kjøp av matvarer til netthandel kan gjøres med et kredittkort, kun ved å taste inn kortinformasjon og verifisere med bank ID. I tillegg til disse metodene kan man gjøre det enda enklere med Vipps eller Apple Pay, og man kan også utsette betalingen med Klarna.

Levering helt hjem

Når varene først er levert og betalt for, er det ikke noe problem å få de levert. Alt fra store sofaer til et lite smykke kan levers på alle tider av døgnet, og til ulike steder. Smarte postbokser har til dels overtatt det tradisjonelle postkontoret, og disse lar deg hente pakker når du selv måtte ønske. Du kan også få pakken levert helt kjem med tjenesten ved samme navn, som også kommer og henter pakker soms kal sendes elelr returneres fra deg. Du skal med andre ord ikke gå langt for å få en pakke levert, og for litt ekstra penger kan du få levert varene du har kjøpt i ekspressfart!


Prisjakt og rabattkoder

En annen god grunn til at mange nordmenn velger å handle på nett, er et større utvalg av rabatter. Mange merker og butikker driver store kampanjer på nett der varer selges ut til rekordlav pris. Merkedager som jul, Black Friday og Cyber Monday er noen av dagene der vi kan oppleve store tilbud på nett. I tillegg er det ikke uvanlig at merker gir ut rabattkoder til kjendiser og influencere på nett, der du kan spare noen prosent ved å bruke koden. Som om ikke det var nok så kan du mye enklere finne de billigste varene på nett ved å sjekke ulike butikker samtidig, eller sjekke ut prisjakt.


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->