Den sjokkerte ektemannen hører plutselig konens skrik fra kisten – og åpner graven for å redde sin kone.


Tenke deg at du våkner lenge etter at du har blitt erklært død av legene, og så oppdager at du allerede er blitt levende begravet? Denne typen hendelse har vi ikke hørt om siden svartedauden herjet Europa, men dette hendte faktisk med en kvinne fra Honduras.

Den lokale kringkasteren Primer Impacto rapporterte at tenåringen Neysi Perez nettopp var blitt gift og var tre måneder gravid da hun fikk et anfall mens hun var på toalettet en natt.

Naboene trodde at hun hadde fått et panikkanfall etter å ha hørt noen skudd bli avfyrt i nærheten. Siden hun frådet fra munnen og skalv over hele kroppen, trodde foreldrene at hun kanskje var besatt av en ond ånd.

Primer Impacto


The Telegraph meldte at foreldrene var desperate etter å «befri» datteren fra den onde ånden.

De ringte derfor til den lokal prest som kunne drive ut onde ånder. Desverre var ikke prestens fremgangsmåte noe særlig effektiv, og jentens tilstand ble stadig forverret. Neysi viste ingen tegn på liv, og familien tok henne med til sykehuset.

Det var for sent. Neysi ble erklært død av legene, siden det ikke var noen livstegn og den fattige familien bestemte seg for å arrangere en rask begravelse, fordi de ikke hadde råd til vanlige begravelsestjenester. Hun ble begravet i brudekjolen sin.

Primer Impacto

Den samme natten fikk vaktmesteren på gravplassen, Jesus Villanueva, en skremmende opplevelse.

Han hørte skrik fra graven, noe som gjorde at han var sikker på at det var et spøkelse begravd i kisten. Vaktmesteren løp bort fra gravplassen med skrekk i blikket.

Da Neysi’s ektemann Rudy Gonzales gikk til graven dagen etter, hørte han også skrikene fra graven. I stedet for å bli redd, trodde Rudy at Neysi fortsatt var i live og hentet umiddelbart vaktmesteren for å få henne ut.

«Når vi hadde tatt henne ut av graven, la jeg hånden på kroppen hennes. Hun var fortsatt varm, og jeg følte et svakt hjerteslag. Hun hadde riper i pannen og blemmer på fingrene. Det så ut som om hun hadde forsøkt å komme seg ut av kisten og skadet seg,» forteller Neysis kusine Carolina Perez til Primer Impacto.Primer Impacto

På sykehuset prøvde legene å gjenopplive Neysi, men måtte på ny erklære henne som død. Neysi ble returnert til kisten sin og begravet igjen. Hennes familie vil aldri tilgi sykehuset eller legene som utrolig nok erklærte Neysi for død når hun faktisk var levende, i alle fall første gangen.

Jenta opplevde et et grusomt mareritt, og døde av et hjerteinfarkt mens hun lå i kisten.

Her er en video fra hendelsen – Vi håper Neysi til slutt fikk hvile i fred, selv om hun i utgangspunktet aldri skulle gått bort.


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->