Den lille jenta spør Prins William om å galoppere som en hest – publikum knekker sammen i latter over det neste som skjer


Å være kongelig innebærer at man må oppføre seg på respektabelt vis – men det betyr ikke at man ikke kan være morsom og vise at man har humoristisk sans.

Denne videoen av Prins William sin lille opptreden på Royal Variety Performance har spredd seg i rekordfart. Både publikum og kona bryter sammen i latter – ingen hadde forestilt seg at han skulle oppføre seg slik!

YouTube

Det TV-sendte talentshowet hadde et innslag av en jente sitt innslag på scenen. Plutselig stopper hun opp og har et spørsmål til prinsen som ikke satt langt unna scenen.


Hun lurte nemlig på om han kunne galoppere som en hest! Både William og Kate begynte å le av det søte spørsmålet – men det var da William satte i gang at latteren virkelig brøt ut.

YouTube

Jenta sitt spørsmål var tydeligvis for søtt til at William kunne si nei. Han begynte med en galopp-liknende øvelse, og inspirerte barna til å begynne med det samme. Denne opplevelsen kommer nok barna til å huske så lenge de lever!

Se videoen her – og DEL den gjerne med dine venner på Facebook om du får deg en latter!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->