Den gamle hesten redder seg selv fra å slaktes, ved å gjemme seg blant en flokk miniesler.


Hesten Bubbles var hverken en kandidat for løp eller utstilling. Han var gammel og sliten, og var satt på en gård hvor han skulle være frem til han skulle bli sendt til slakting i Mexico.

Sue Chapman og Lari McConegly driver «Becky’s Hope Horese Rescue», som redder hester som er for gamle til konkurranser, fra å laktes. De hadde dratt til gården hvor Bubbles befant seg, for å redde noe esler, som også skulle slaktes. Da de slapp eslene inn i lastebilen, fulgte Bubbles med. Det virket som den gamle hesten hadde bestemt seg for å redde seg selv, ved å snike seg inn blant eslene.

«Jeg tror absolutt at han trodde vi ikke ville merke ham, dersom han snek seg inn med eslene», sier Chapman.


De tok med seg hesten, og skrev historien på Facebook, hvor den nå har spredd seg som ild i tørt gress. Vi har oversatt teksten her:

«Dette er en historie som vil varme hjertet ditt!

Vi dro for å redde noen miniesler fra en gård, da denne grå hesten gikk rett inn i lastebilen vår. Den gikk rett jennom porten, og inn i lastebilen vår, og ignorerte ropene fra de ansatte på gården. Han var sikker på at dette var hans billett vekk fra slakteriet.

Vi stod der å stirret mens denne eldre fyren, som mangler ører på grunn av frostskader, ventet tålmodig på flokken med esler, slik at han kunne gå inn i lastebilen. Og vi tok ham med seg.

Vi kjøpte ham fri. Den nydlige, gamle fyren vant hjertene våre på få sekunder da han bestemte seg for å flykte fra gården. Det virket som han trodde at ingen ville legge merke til ham om han snek seg med sammen med eslene!

Bubbles er nå trygt ankommet gården vår, hvor han fortsetter å omgås med eslene.»

FacebookEtter at historien ble spredd på sosiale medier, har mange nå sendt gaver til Bubbles, som han har delt med sine venner. For en lykkelig slutt!

Se et nyhetsinnslag her – og DEL gjerne denne unike historien videre med dine venner på Facebook!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->