Den døve datterens leke ser vanlig ut, så oppdager hun de unike ørene.


Unge barn er sterkt påvirket av alt de ser rundt dem – også lekene de bruker. Vanlige dukker representerer nødvendigvis ikke alle de forskjellige formene, fasongene og fargene vi mennesker kommer i – og svært sjeldent har dukker og andre leker noen funksjonshemminger. De fremstår som rimelig perfekte.

Dette er det en organisasjon som vil endre. De vil at barn skal lære at vi alle er like mye verdt, uansett hvordan vi ser ut og om vi må bruke brille, høreapparat eller rullestol. Organisasjonen ToyLikeMe tar derfor i mot leker og dukker fra barn med funksjonshemminger, og gjør de om slik at de matcher eierne sine. For en enkel og fantastisk måte å vise barn at de er like vakre som alle andre selv om de har noen funksjonshemminger!

Her kan du se en film om prosjektet – del med dine venner om du liker ideen!

ToyLikeMe Designs Relatable Toys


One organization is altering dolls and toys, giving them the same disabilities as the kids they’re gifted to. Now, the children requiring wheelchairs, cochlear implants, and other aids and devices know that their favorite characters’ disabilities don’t make them any less beautiful and awesome — just like them!

See more: http://littlethings.us/POwwwC

Posted by LittleThings.com on 20. september 2016


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->