Den døende mannen hadde ett siste ønske – her hjelper brannmennene ham med å oppfylle det.


Edward Reis var en mann som elsket naturen av hele sitt hjerte. Han hadde jobbet som skogvokter, og elsket jobben ettersom han hadde det best når han kunne være ute i skogen, blant trær og busker.

Uheldigvis ble livet hans i 2008 snudd på hodet da han ble rammet av multippel sklerose (MS). Sykdommen førte til at han ble sengeliggende og innlagt på et pleiehjem i staten Washington.

Edward fikk et svært godt forhold til sykepleieren Leigh og fortalte henne at hans eneste ønske seg var å komme ut i skogen en siste gang før han gikk bort.

Leigh forstod hvor mye naturen betydde for Edward. Hun ville så inderlig hjelpe ham med å oppfylle sitt ønske. Derfor tok hun hun kontakt med det lokal brannvesenet for å spørre siden hun raskt innså at det ville bli vanskelig for henne å hjelpe Edward på egen hånd.


Kunne de hjelpe Edward? Brannfolkene nølte ikke et sekund og svarte ja umiddelbart.

Flere brannmenn kom til pleiehjemmet for å hente Edward og la rett ut på turen som var så viktig for den døende mannen.

Foto: Mighty

De frivillige tok Edward med til en nærliggende skog i nærheten. De trillet sengen hans opp og ned stiene som gikk inn i skogen.

Det lille følget oppholdt seg i skogen i 3 timer.

Shane Cooper er både brannmann og ambulansearbeider og var en av dem som fulgte Edward i skogen denne dagen.

– Dette er noe av de beste jeg har vært med på. Jeg har jobbet i brannvesenet i 25 år. Dette er definitivt et av høydepunktene, sa han.

Foto: MightyEdward klarte ikke å snakke særlig mye. Men når Shane lente seg over sengen og spurte ham om han var lykkelig, svarte han stille:

– Jeg er så lykkelig nå.

Edward døde ikke lenge etter den siste turen i skogen og går nå på de evige turstier.

DEL denne saken om heroisk innsats med dine Facebook-venner!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->