De kristne foreldrene nektet å hjelpe sin nyfødte jente, fordi «Gud ikke gjør feil»


Et kristent par fra Lansing i Michigan, USA, er pågrepet og siktet for uaktsomt drap etter at de lot deres nyfødte barn dø i stedet for å oppsøke lege. I følge foreldrene ville de ikke forstyrre Guds plan.

30 år gamle Rachel Pilland og hennes 36 år gamle ektemann Joshya Pilland nektet å ta med datteren til legen da hun hadde symptomer på gulsott, melder Lansing State Journal.

Datteren deres hadde blitt gul i huden, og en helsepleier påpekte at det kunne være gulsot. Gulsot kan føre til hjerneskade eller død dersom sykdommen ikke blir behandlet. Moren besvarte sykepleierens bekymring med; «barnet har det fint, Gud begår ikke feil.»

Facebook


Sykepleieren prøvde å få arrangert et nytt møte, men dette avlyste moren. Kort tid senere døde lille Abigail.

Det var broren til Rachel som ringte politiet og meldte i fra om dødsfallet.

Lansing Police

Foreldrene visste godt at datteren var syk. Dagen etter at sykepleieren hadde vært på besøk, sluttet datteren å spise, og begynte å hoste blod. Moren skal deretter ha satt datteren i vinduskarmen, og prøvd å holde henne varm med en hårføner.

Mormoren til Abigail skal også ha bodd i huset samme periode. Hun ville ringe etter hjelp, men fikk ikke lov av moren til barnet.

Lansing Police

Til slutt klarte ikke den lille jenta å puste selv. Faren prøvde munn-til-munn metoden, uten hell. Foreldrene ringte heller ikke etter hjelp, og oppsøkte ikke sykehus. De la barnet tilbake i vuggen og begynte å be.

Obduksjonen viser at Abigail døde av gulsot. Om hun hadde fått behandling, ville hun mest sannsynlig ha overlevd.Foreldrene er siktet for uaktsomt drap, og risikerer 15 år i fengsel.

Hvil i fred, lille Abigail.


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->