Da hun ble født ble det musestille på fødeavdelingen – nå er Marián modell.


Marián Avila ble født med Downs syndrom – og viser nå hele verden at det eneste som skiller henne fra resten er bare et ekstra kromosom. 22-åringen jobber nå som modell for flere kjente merkevarer i Spania.

Da Marián ble født, var det stille på fødestua – ingen sykepleiere sa noe, før en utbrøt; For en søt baby! Moren til Marián fikk datteren sin da hun var 29 år gammel, og bestemte seg med en gang at hun ikke skulle behandle datteren som om hun er annerledes. Hun skulle behandles som alle andre barn, og få alle de samme mulighetene i livet.

Mange småjenter drømmer om å en gang bli modell – og Marián drømte om det samme. Hun ville bli et forbilde for andre jenter, og gå i New Yorks gater.


22-åringen vokste opp i Benidorm i Spania, og fortalte alle som spurte om sine drømmer. Til sin syvårsdag, var bursdagsønsket hennes å gå til salongen og få manikyr og pedikyr, sier Marián til Sindromedown.net. Hun har alltid elsket mote og underholdning, og på familiesammenkomster showet alltid Marián med både dans og teater med fetterene sine.

Moren fikk noen lange blikk når datteren fortalte alle at hun skulle bli modell, men dette gjorde bare at moren ble enda mer motivert for å hjelpe datteren sin for å oppfylle sin drøm.

Hun var en baby og trengte kjærlighet, som alle barn trenger.

Marián har jobbet hardt mot sitt mål hele livet, og det har gitt resultater. El Corte Ingles, spanias største kjøpesenterkjede, har nå signert en kontrakt med Marián, og 22-åringen skal nå være et ansikt utad for flere store merker.

Til Portalento sier Marián følgende om sine erfaringer med modelljobbingen;

Jeg likte erfaringen, jeg kunne gjort det hver dag. Jeg er glad for å få være med i denne kamapanjen, det er veldig interessant å jobbe med menneskene i bransjen, vi hadde tilgang til alt… sminke, kameraer, hårstylister og musikk. Vi øvde og øvde,
og da vi tok bildene gikk alt veldig bra. Det var morsomt.

Kampanjen Marián fronter har fått tittelen #SoyYo og skal vise at det ikke er noe i veien med å føle seg unik og annerledes.Marián viser virkelig at man alltid skal kjempe for sine mål!

Del gjerne denne gladsaken om Marián videre med dine venner på Facebook!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->