Busskameraet filmer sjåføren som slipper rattet og griper barnet – barna ser hjelpeløst på i det tiden er i ferd med å renne ut


Bussjåførene og passasjerene har en tillit når de kjører nedover veien til stedet de skal til. Det er ikke noe vi ofte tenker på. Men hver gang vi hopper på en buss, taxi, fly eller hvilken som helst transportform må vi stole på sjåføren. Å komme frem trygt er noe vi ubevisst forventer.

Sjåfører derimot, kan bare håpe at deres passasjerer har samme høflighet. Når barn i alle aldre hopper om bord, er det umulig å vite hva som kan skje. Takket være en svært oppmerksom bussjåfør, var hun i stand til å redde livet til en av sine 5 år gamle passasjerer som bare prøvde å ha det gøy. Hennes heroiske historie skjedde dagen da hun tok skiftet sitt med skolebussen.

YouTube


Hun kikket i speilet hver gang for å sikre at de oppførte seg. Plutselig hørte hun en støy som hun aldri vil glemme. Ett barn advarte henne om at deres venn kveltes. Hun kunne nesten ikke tro det, og hennes automatiske reaksjon var å skrike: «Er du seriøs?»

Adrenalinet pumpet gjennom årene da hun måtte bestemme seg i et millisekund for hva hun skulle gjøre. Selv om de fleste i denne alvorlige vanskeligheten ville gå i panikkmodus, gjorde hun noe mye annerledes. Hun demonstrerte hennes omsorg for andre, hun kom seg ut av sitt sete og gjorde noe utrolig heroisk. Det er menneskene som er lidenskapelige om jobbene sine, som presser dem til å gå utover det som kreves av dem.

Se hvordan hun viser sin evne til å stoppe bussen raskt og fokusere på hva som trengs å gjøres i denne situasjonen da den lille gutten kveltes helt tilfeldig. En påminnelse til oss alle om å være våkne, omsorgsfulle og kjærlige. Her redder hun denne lille gutten liv, alt ble tatt på kamera i den sjokkerende videoen nedenfor.

Hennes heltemot var en absolutt velsignelse for ham. Hun reddet ham uten å nøle, forberedt på det verste utfallet.

Etter at mynten var fjernet fra den lille gutten luftveier, ble hun hos ham for å sikre at han følte seg trygg. Det måtte være en skremmende situasjon, men hun håndterte den med glans. Den lille gutten var velsignet som hadde en skolebussjåfør som ikke bare reagerte raskt i en dårlig situasjon, men en som brydde seg nok om ham som en person til å trøste ham etterpå.Se selv hvor utrolig hennes innsats var og DEL denne saken med dine Facebook-venner!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->