Bruden skal til å kaste buketten, men overrasker alle når hun setter igang med den hemmelige planen sin


Bryllupsdager er alltid fylt med uforglemmelige øyeblikk, men dette bryllupsfesten hadde sikkert en spesiell og hjertelig overraskelse.

Den nygifte bruden Jess Nakrayko fra Saskatoon i Canada giftet seg med sitt livs kjærlighet, og inviterte en mengde venner til å feire sin spesielle dag. Hun var spesielt spent på å se hennes beste venn Jessica Kieley, som planla hele Utdrikningslaget. Selvfølgelig kunne Jessica og kjæresten Adam ikke utebli på bryllupsdagen.

Foto: Ross Dance Photography


«Jeg hadde mine to beste venner og min søster som brudepiker,» fortalte den nygifte bruden til Huffington Post. «Min søster bodde i Australia, og Jess planla en hel tur til Montreal for utdrikningslaget, gavedryss og bare gjorde mye frem til bryllupet.»

Jess ønsket å gjøre noe i retur for sin beste venn. Jess og hennes kjæreste kjøpte nylig et hus sammen i St John’s, men Jess var helt besatt av Jessicas bryllup og tenkte ikke på når hun skulle gifte seg.

Jess hadde imidlertid allerede hørt fra Jessicas kjæreste Adam at han planla å fri til henne mens alle feiret bryllupet i eksotiske, vakre Jamaica.

«Han sa til meg at han ville ikke ta noe bort fra bryllupet, men vi to fikk en idé som umiddelbart ble satt i bevegelse og planlagt for.»

«Min søster foreslo at jeg ikke kastet buketten, men passerte den til Jessica, mens Adam venter bak henne, på ett kne?»

Foto: Ross Dance PhotographyAlle ventet på det spesielle bukettkast-øyeblikket, men bare Jess, hennes mann, hennes søster, fotografen og selvfølgelig Adam, visste hva som kom til å skje.

Hun ga buketten direkte til Jessica istedet for å kaste den.

Plutselig startet Bruno Mars-sangen «Marry Me».

Hysterisk kikket hun på veninnen sin og sa «Er du seriøs?!»

«Ja, snu deg!»

Det fantastiske øyeblikket ble vakkert fanget av bryllupsfotograf Ross Dance.
«Jeg så frem til det hele dagen. Selv når jeg gikk ned midtgangen var jeg så begeistret for det som skulle til å skje.»

«Bare hennes ansikt alene, hennes reaksjon var 100% verdt det»

Selvfølgelig var mange mennesker overrasket om det hemmelig planlagte frieriet, men Jess sier at bryllup ikke alltid bør være bare en kjærlighet, men også å dele den kjærligheten.

«Måten min mann og jeg så på det var noen ganger selve konseptet med et bryllup som kan gå tapt. Det er å gifte seg med din beste venn og tilbringe resten av livet med dem og feire kjærlighet og dele kjærligheten med alle andre er hva det handler om.»

«Min beste venn begynte sin kjærlighetshistorie – Jeg har kjærlighet, og jeg vil ha folk nær meg for å ha og dele den kjærligheten også.»

Litt av en lur plan og et vakkert øyeblikk uten sidestykke – DEL saken med dine Facebook-venner!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->