Bilen overser stopp-skiltet, og kjører rett mot 2-åringen – da gjør barnepiken det utrolige


Alle foreldre er beskyttende ovenfor barna sine – det ligger i våre instinkter. Da 2 år gamle Fox var i fare, hadde han ikke foreldrene sine der for å beskytte seg – men han hadde barnepiken sin.

Barnepiken, Caroline Muarer, og Fox hadde et sterkt bånd til hverandre, men etter denne hendelsen har båndet blitt enda sterkere.

Facebook

Den 28. mars i år, var Caroline og Fox på trilletur. Fox satt spent fast i barnevognen, da de kom til et veikryss med stoppskilt. Ingen biler var å se, så det virket trygt å krysse gaten.


Men plutselig kom en bil kjørende i full fart, rett forbi stoppskiltet. Bilen tok en sving til venstre, rett mot Caroline og Fox. Caroline skjønte at det var enten henne eller Fox. En av dem kom til å bli truffet. Da gjorde hun en rask avgjørelse.

Hun dyttet barnevognen så hardt hun kunne vekk fra seg og bilen som kom mot dem. Deretter brukte hun armene for å beskytte seg selv mot støtet.

Bilen traff Caroline, noe som resulterte i at armen, hånden og håndleddet ble skadd.

Facebook

Caroline husker fortsatt skrikene fra Fox i barnevogna. «Han ropte:’Caroline, jeg elsker deg’, noe som knuste meg ettersom jeg ikke klarte å holde han.»

Foreldrene til Fox er naturligvis sjeleglade for valget av barnepike; «Jeg tror min første reaksjon var; hun vil være en del av familien resten av livet», sier faren til Fox til KTLA.

Dessverre er det ikke sikkert at Caroline sin arm og håndledd noen gang vil virke optimalt igjen. Det er derfor startet en innsamlingsaksjon for heltinnen.

Se et videoinnslag her, og DEL gjerne saken med dine venner for å hylle denne heltinnen!
HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->