Barnets skrik får hunden til å stikke av – når eieren finner ham, blir han skremt av hva den har i munnen


En gutt og en hund. Denne historien, selv om den er hjertelig, er også skremmende fordi den involverer en annen skapning i tillegg til menneske og hund: slangen. Copperhead slangen, eller kobberhode på norsk, for å være eksakt.

Hunden i denne historien tilhørte heller ikke den aktuelle gutten; Han tilhørte en mann som heter Shelby, broren til kvinnen som opprinnelig postet denne historien på Facebook. Hunden er heller ikke den typiske Lassie utseendemessig, men han visste at han kunne være like heroisk og hadde et hjerte av gull i de uventede hendelsene som fant sted på en ellers typisk kveld.

Kobberhodeslangen er den mest fryktede giftslange i øststatene i USA, 80–100 centimeter lang med rødbrunt hode og flekket kropp. Den hører til samme familie som blant annet klapperslangene, men mangler «ranglen» på halen.


Shelby hadde tatt med sin pitbull/labradormix, Hurley, ut på tur en kveld.

Et skrik skar gjennom kveldsluften, og Hurley satt avgårde med det samme. Ikke visste han hvem som skrek, hvor hunden hans løp til, eller hva som skjedde, men han fulgte sin firbente venn så godt han kunne.

Da Shelby tok seg frem til sin hund, skjønte han fort at det var en ung gutt i området – han var den som hadde skreket.

Men Hurley var opptatt av noe annet, hundens svingende hodet gikk ondskapsfullt fra side til side. Han hadde fanget en kobberhodeslange og løp vekk fra barnet og straks drepte han den slangen.

Gutten løp til sin mors bil, som var i nærheten, og de kjørte avgårde. Shelby fikk aldri sjansen til å se barnet eller finne ut mer om tilstanden hans, men han og søsteren antar at de stakk fordi gutten hadde blitt bitt.

Shelby var rask til å ringe dyrkontrollen, og snart ble politiet varslet også. Slangen var ikke lenger en trussel, så naturligvis var oppmerksomheten rettet mot hunden.

Hurley kan ha drept slangen, men slangen hadde ikke gått med på det lett. Den hadde kjempet tilbake, og hunden var i trøbbel.Med skumdannelse i munnen og punkteringsår, samt alvorlig hevelse langs hans lepper og nakke, var den heltemodige hunden tydelig medtatt. Eieren og hunden rasket seg til Denton Animal Emergency Hospital, hvor personalet tok godt vare på dem begge.

Hurley ble sjekket flere ganger gjennom hele natten, og han ble nøye overvåket. Noen så på Hurley, akkurat som han hadde sett på den lille gutten – sår og sliten, men i live.

Neste morgen ble de to sendt hjem. Nå håper alle at denne modige hunden ikke får noen langvarige bivirkninger.

Det ble senere oppdaget at barnet hadde snublet over en kobberhodeslange. Men heldigvis for ham var Hurley ikke langt unna, og var villig til å ta seg inn i faren når han hørte den lille gutten skrike.

Shelby og hans søster, Stacie Rae English, vil gjerne vite hvordan gutten klarer seg og for å være sikker på at han er ok, men de har ikke hørt fra ham. Uansett, de vet at de har en veldig spesiell hund i livet, og de håper at denne historien hjelper folk å se pitbuller for det sanne heroiske potensialet de besitter.
DEL denne saken på Facebook!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->