Å oppdra barn er ikke enkelt. Men å være student og samtidig alenemor for en nyfødt baby gjør det hele ekstra vanskelig.

Morgan King er i nettopp en slik situasjon. Hun har vært alenemor for sin 3 måneder gamle datter siden hun ble født, og da hun forleden dag ikke klarte å skaffe seg barnevakt, fikk hun ikke deltatt på en av forelesningene sine.

Twitter / Morgan King

Alenemoren tok kontakt med professoren for å gi beskjed om hvorfor hun var borte, og for å beklage seg. Men svaret hun fikk, ble hun mildt sagt overrasket over. Vi har her oversatt det til norsk;

«Hei Morgan,

Vi lurte på hvor du var i dag.. 🙁

Jeg er lei for vanskelighetene med å skaffe barnevakt, som forårsaket at du gikk glipp av forelesningen i dag (…)

Om du har problemer i fremtiden, og ikke finner noen til å passe Korbyn, er det bare å TA HENNE MED til timene. Jeg ville bare satt pris på å få holde henne mens jeg foreleser, så du kan følge med og ta notater. Jeg jobber tross alt for avdelingen for BARN og FAMILIE- studier. Så hvor grusomt ville det ikke vært om jeg ikke tillot barn i forelesningene mine? Jeg er helt seriøs – bare ta med Korbyn!

Og i henhold til fraværet ditt i dag, så er du selvfølgelig unnskyldt.

Bare gi en lyd om det er noe jeg kan gjøre for deg!

Dr. H.»

Twitter / Morgan King

Morgan skriver selv at hun begynte å gråte da hun leste det fine svaret. Hun delte et bilde av svaret på Twitter, hvor det spredde seg i rekordfart.

Annonser: