5-åringen med Downs syndrom låser seg inne i tørketrommelen – så kommer hunden og gjør DETTE!


Riley og hunden Teddy har en fantastisk vennskapsbånd – og nå har Teddy reddet Rileys liv.

Riley Gedge-Duffy er som en hvilken som helst 5-åring – full av energi, og alltid klar for å leke, men med en liten forskjell – Riley har Downs syndrom. Da han lekte gjemsel, gikk Riley inn i tørketrommelen for å gjemme seg. Den skrudde seg automatisk på da gutten lukket døren. Det var da Teddy, familiens hund, kom til unnsetning.

Pixabay

«Jeg gikk rundt i overetasjen, da hunden kom løpende opp og var helt fra seg. Han bjeffet og hoppet, og løp inn og ut av rommet for å få meg til å følge etter», sier Rileys mor om ulykken. Etter å ha sett Riley krabbe inn i tørketrommelen, gjorde Teddy alt i sin makt for å få noen til å oppdage det hele – og heldigvis fulgte moren etter.


Pixabay

Utrolig nok kom gutten fra det med bare mindre skader. Han hadde noen brannsår og noen kutt, men ingen alvorlige skader. Å havne i en tørketrommel kan være dødelig for barn. Varmen og mangelen på oksygen er en skremmende kombinasjon for nysgjerrige barn.

Pixabay

Heldigvis gikk det bra denne gangen – og familien er nå evig takknemlig for innsatsen til Teddy. Det spørs om det ikke blir noen ekstra godbiter i tiden fremover!

Se videoen her – og DEL den gjerne med dine venner om du synes Teddy fortjener det!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->