3 geniale og unike tips for å gjøre bryllupet billigere


Bryllup er en dyr affære, og for mange par er det vanskelig å holde styr på alle kostnadene som er involvert. Det er lett å bli fristet til å gå over budsjettet, spesielt når det gjelder å planlegge den perfekte dagen. Det finnes imidlertid måter å redusere de totale bryllupskostnadene på, uten å gå på kompromiss med dagens opplevelse.

I denne artikkelen tar vi en nærmere titt på hvordan du kan spare penger på bryllupet ditt, og hvordan du kan få det du ønsker uten å sprenge banken.

Man trenger nemlig ikke ruinere seg for å få til et bryllup.

Det vet jeg alt om.


Nylig har jeg giftet meg med min fantastiske kone.

Det kostet meg «kun» 100,000. Og jeg skriver «kun» fordi vårt opprinnelige budsjett var på 250,000 kroner.

Men så vi gjorde vi en rekke tiltak for å få ned prisen. Disse tiltakene skal vi gå nærmere inn på nå.

#1: Få ned kostnadene på mat og drikke

Planlegging er nøkkelen til å få ned matkostnadene i et bryllup. Først bør du vurdere hva slags stil du ønsker å ha på bryllupet og bestemme hvilke type mat som passer best.

Gjør en detaljert gjennomgang av kostnader og avgjør hvor mye du har råd til å bruke på mat. Når du har bestemt budsjettet, kan du begynne å undersøke cateringfirmaer og se på deres tilbud. Se etter måltider som passer inn i budsjettet, og sammenlign priser for å finne det beste tilbudet.

Hva med å prøve ut forskjellige cateringfirmaer?

Besøk gjerne cateringfirmaer for å forstå hva de tilbyr og se hvor maten blir tilberedt. Det er også viktig å vurdere hvor mange gjester som kommer, og bestemme hvor stort menyvalget skal være. Hvis det er mange gjester, kan det være lurt å velge et kontinentalt måltid med flere forskjellige retter, i stedet for et mer kostbart femretters måltid.

Du kan også vurdere å ha et baren eller et dessertbord, som begge er rimeligere alternativer.Det kan spare penger å velge et måltid med flere koldtbord, som er en mer fleksibel løsning og kan gi gjestene muligheten til å velge hva de ønsker. Du bør også vurdere å gjøre maten selv, som vil være den mest kostnadseffektive løsningen, men det er viktig å passe på at det er nok personer til å håndtere all serveringen og matlagingen, og at alle som hjelper er komfortable med oppgavene.

Nettsiden Bryllupsklar.dk anslår at det koster rundt 17,500 kroner i mat og drikke totalt. Men det er verdt å nevne at denne summen er oppgitt i DANSKE kroner.

#2: Ikke inviter ALT for mange gjester

En reduksjon i antall gjester som inviterer til et bryllup kan være en smart måte å redusere kostnadene på, og gir et lavere totalbudsjett. Når det gjelder bryllup, er det gjerne at jo flere gjester man har, jo større er kostnadene.

Dette er fordi det er mange faktorer som må vurderes når man planlegger et bryllup.

Disse kostnadene inkluderer kostnader til kake, mat, drikke, dekorasjoner, selskapslokaler og underholdning. En reduksjon i antall gjester vil bety at man kan spare på disse kostnadene. For eksempel vil et lavere antall gjester bety mindre mat, noe som kan resultere i en lavere kostnad for catering.

#3: Sliter du med likviditeten? Skaff et bryllupslån

Når det kommer til å dekke bryllupskostnadene, er det mange ting å vurdere.

Det første du bør gjøre, er å ha en åpen og ærlig samtale med partneren din om hvor mye du har råd til å bruke på bryllupet. Det er viktig å sørge for at dere begge er komfortable med beløpet og at det er realistisk i forhold til deres budsjetter.
Deretter bør du lage en liste over alle bryllupskostnadene som du trenger å dekke, og hvor mye hver av dem vil koste. Det er lurt å være klar over at noen kostnader kan bli dyrere enn planlagt, så det kan være lurt å legge til litt ekstra penger på budsjettet ditt.

Når du har en god oversikt over hva du trenger å dekke, bør du se på hvilke lånealternativer som er tilgjengelige. Det finnes mange forskjellige lånealternativer, så det er viktig å sammenligne tilbudene for å finne det beste lånet for deg. Det kan være en god idé å snakke med en økonomisk rådgiver for å sikre at du velger det beste lånet.

Du kan også se på forskjellige bryllupslån som er tilgjengelige. Dette er lån som er spesielt designet for å hjelpe deg med å dekke bryllupskostnadene, og de har ofte lave rentesatser og fleksible avbetalingsordninger.

Det er viktig å vurdere alle de forskjellige alternativene nøye før du velger et lån.


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->