2-årigen blir mobbet for sitt utseende – da reiser en fremmed verden rundt for å støtte ham.


I dagens samfunn, hvor folk streber etter å se ut som sine idoler i sosiale medier, og det blir delt flere bilder og selfier enn noen gang, er det et stort utseendepress. Og mange som er annerledes, opplever dessverre å bli sett rart på, eller enda verre – bli mobbet.

Jono Lancaster vet akkurat hvor ille verden kan være. Han har Treacher Collins syndrom, som gjør at ansiktet hans ser annerledes ut. Foreldrene hans gav ham opp da han var nyfødt, men han ble heldigvis adoptert raskt.

Posted by Jono Lancaster on 25. mars 2012

 


Oppveksten til Jono var ikke enkel. Han ble mobbet i mange år, og hadde ingen nære venner. Da han fikk høre om 2 år gamle Zackary Walton fra Australia, som på tross av at han bare var to år gammel allerede hadde blitt mobbet, bestemte han seg for å reise ned for å besøke gutten, slik at han skulle skjønne at han ikke var alene her i verden. De to traff hverandre for første gang i november i fjor, og la ut dette bildet på Facebook.

Facebook

Zackary og Jono er nå venner for livet. Jono er nå 30 år gammel, og reiser rundt for å fortelle om syndromet, og forhåpentligvis forhindre mobbing. Han vil at vi alle skal omfavne det å være annerledes, og er i dag stolt av sitt utseende.

Man skal aldri dømme eller mobbe noen på grunn av deres utseende – DEL gjerne om du er enig!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->