11-åringen finner noe rart i sanden – sekunder senere skjønner han at det er en arm.


Han er ikke mer enn 11 år gammel, men har allerede mest sannsynelig reddet et liv.

Connor Fitz-Gerald (11) var ute og lekte på en strand ved Marina Dunes i California, da han og vennene plutselig fikk øye på noe skremmende.

Barna gravde i sanden, da de plutselig oppdaget at en jente hadde blitt begravet. Jenta var 5 år gammel, og hadde gravd sin egen lille hule, som hadde kollapset over henne, melder KSBW Action News.

YouTube / KSBW Action News 8


Guttene forstod raskt alvoret i situasjonen, og begynte å grave. De fant hodet til jenta under sanden, og dro henne ut. Hun var livløs, og hadde sand i både munnen, nesa og øynene.

11 år gamle Connor har sett på TV-serien NCIS, og fått med seg hvordan de utfører hjerte- og lungeredning. Han begynte med ett å gjøre det samme som han har sett på TV på den lille jenta.

Det var ingen voksne i umiddelbar nærhet – men etter at Connor hadde satt igang, åpnet plutselig den lille jenta øynene sine.

Pappaen til den 11 år gamle helten er sevfølgelig svært stolt av sin sønn, og har følgende utalelse å komme med;

«Jeg er så glad for at han tenkte; ‘Vent, noe er feil. Det finnes ingen foreldre her. Jeg vet de er minst et par hundre meter unna, jeg må gjøre noe,'»

Da barna fikk tak i noen voksne, ringte de umiddelbart ambulansen, og redningspersonellet sier i ettertid at det ikke er sikkert jenta ville ha overlevd om det ikke var for Connors innsats.

Jenta har nå kommet seg helt, og har det bra. Connor har nå fått «National Youth Hero Award» fra organisasjonen American Legion Auxiliary – vel fortjent!Her er et nyhetsinnslag om hendelsen – del gjerne med dine venner!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->